Πέλκας: Τυχερός μέσα στην ατυχία του

Gazzetta team
Πέλκας: Τυχερός μέσα στην ατυχία του

bet365

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο 24χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, που θα χάσει το ματς της πρεμιέρας κόντρα στο Λεβαδειακό.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος προς το φινάλε αγώνα με την Εστερσουντ δέχθηκε ένα χτύπημα από αντίπαλο, το οποίο θα τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες τέσσερις με πέντε ημέρες.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε και επίσημα για τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε σήμερα ο 24χρονος μεσοεπιθετικός.

«Καθαρή ήταν η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Δημήτρης Πέλκας, έπειτα από το χτύπημα που δέχτηκε στο 90′ του αγώνα με την Έστερσουντς. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει ένα οστικό οίδημα που του προκαλεί δυσκολία στην ελεύθερη κίνηση του γόνατος, ωστόσο προβλέπεται πως έπειτα από τέσσερις μέρες θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα