Τριπλή ενίσχυση για Σπάρτη

Τριπλή ενίσχυση για Σπάρτη

Τριπλή ενίσχυση για Σπάρτη

Παίκτες της Σπάρτης είναι κι επίσημα οι Ηλίας Ευαγέλλου, Τάσος Τρακάκης και Νίκος Ρούμπος, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ.

Ο Ευαγγέλου είναι αμυντικός 20 ετών και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Τρακάκης είναι Ρούμπος αγωνίζονταν σε Πάμισο και Αστέρα Πετριτής, αντίστοιχα.

Οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κεντρικό αμυντικό Ηλία Ευαγγέλου ως δανεικού από τον Αστέρα Τρίπολης. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Καλλιθέα, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Αστέρα Τρίπολης. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Την έναρξη συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Τάσο Τρακάκη ανακοινώνει η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Γυθείου, Ηλιoύπουλη, Σπάρτη, Αιολικό, ενώ την τελευταία σεζόν έπαιξε στον Πάμισο. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Την έναρξη της συνεργασίας με τον επιθετικό και εξτρέμ Νίκο Ρούμπο ανακοινώνει η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους Νέους του Παναθηναϊκού, στην Βελγική Τουμπιζε, στην Πεύκη, ενώ την τελευταία σεζόν έπαιξε στον Αστέρα Πετριτής. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Best of internet