«Όχι» για Ζέκα στην Κοπεγχάγη!

«Όχι» για Ζέκα στην Κοπεγχάγη!

«Όχι» για Ζέκα στην Κοπεγχάγη!

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση 1.5 εκ. από τους Δανούς για τον αρχηγό της ομάδας. Μεγάλη ανάγκη για ρευστό μετά τον διαφαινόμενο αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa League. Ενδιαφέρον για Κουρμπέλη.

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Κάρλος Ζέκα «έσκασε» στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Κοπεγχάγη. Η ομάδα από την Δανία που παλεύει για την είσοδο της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, προσέφερε 1.5 εκ. ευρώ για τον αρχηγό των «πρασίνων» και σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση δεν έγινε δεκτή. Με αυτό το ποσό, ο Παναθηναϊκός δεν το συζητά αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η Κοπεγχάγη θα επανέλθει με καλύτερη πρόταση. 

Θα πρέπει, επίσης, να σημειώσουμε πως μετά τον διαφαινόμενο αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa League, το «τριφύλλι» έχει μεγάλη ανάγκη από πηγή εσόδων, ώστε να μην αντιμετωπίσει οικονομικό πρόβλημα κατά την διάρκεια της χρονιάς. Έτσι, λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να γίνει πώληση βασικού ποδοσφαιριστή μετά και την ρεβάνς με τους Βάσκους. Τώρα αν αυτή θα αφορά τον Μολέδο που ακόμη «ψάχνεται» στην Τουρκία, είτε θα αφορά τον Ζέκα, είτε θα αφορά τον Κουρμπέλη που έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού, θα το δείξει ο χρόνος...

Best of internet