Παράσχος: «Κατεβάσαμε τον μέσο όρο ηλικίας»

Gazzetta team
Παράσχος: «Κατεβάσαμε τον μέσο όρο ηλικίας»

bet365

Ο κόουτς του Πλατανιά μίλησε για τη σεζόν που ξεκινά σε μερικές ημέρες και έδωσε το στίγμα των κρητικών
Για τον Πλατανιά της νέας σεζόν μίλησε ο Γιώργος Παράσχος στην τοπική εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Οπως έχουμε ξαναπεί, χτίζεται φέτος μια καινούργια ομάδα αφού το 80% σχεδόν των παικτών έχει ανανεωθεί. Το δικό μου άγχος ήταν το πώς θα μπορέσει η ομάδα αυτή να προετοιμαστεί μέσα σε 2 μήνες και να κάνουμε ένα αξιόμαχο σύνολο, αυτό που είχαμε και τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω ότι τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά... Αυτό μου δίνει τη χαρά να μπορώ να ελπίζω ότι και φέτος θα μπορέσουμε να κάνουμε μια καλή πορεία. Τα παιδιά που ήρθαν είναι αξιόλογοι παίκτες, αλλά το κυριότερο είναι ότι ανανεώσαμε την ομάδα μας και κατεβάσαμε το μέσο όρο ηλικίας, μιας και τώρα έχουμε πάρα πολλά νέα παιδιά».
Για το αν είναι "στοίχημα" για τον ίδιο η νέα χρονιά με βάση τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ: «Οι ομάδες δεν φτιάχνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Σας είπα, το δικό μου άγχος είναι ότι έχω πολλούς καινούργιους παίκτες, αλλά από εκεί και πέρα ελπίζω μέσα από τη δουλειά που κάνουμε μαζί με τους συνεργάτες μου -και με βάση τη διάθεση που δείχνουν μέχρι στιγμής τα παιδιά- ότι θα μπορέσουμε αυτή τη συνοχή να την αποκτήσουμε πάρα πολύ γρήγορα».
Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα αρχίζουμε δύσκολα, παίζοντας σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που πιστεύω ότι έρχεται ενισχυμένος. Παρόλο ότι έχασε τον Μπεργκ έκανε καλές μεταγραφές, έχει παιχνίδια στα πόδια του και νομίζω ότι έχει συνοχή σαν ομάδα. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή αυτό το παιχνίδι. Εμείς χρειαζόμαστε μία νίκη για να μπορέσουμε να πάρουμε μπρος και να αρχίσουμε το πρωτάθλημα με το δεξί και να έχουμε μια καλή πορεία στο επόμενο πρωτάθλημα».
Για τη μεταγραφή του επιθετικού κι αν θα μπορούσε να γίνει μετά τα πρώτα δύο επίσημα ματς: «Μπορεί να παίξουν ρόλο και αυτά τα δυο παιχνίδια, αλλά από εκεί και πέρα περιμέναμε έναν επιθετικό. Δυστυχώς αυτός που ζητάμε μέχρι στιγμής δεν βλέπω να υπάρχει κάποια λύση... Τώρα αν βρούμε κάποιον επιθετικό που να μας ικανοποιεί και οικονομικά να είναι στα δικά μας πλαίσια μπορεί να κάνουμε ακόμα μια μεταγραφή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα