Γ. Σαββίδης: «Καλή επιτυχία κόουτς, καλή τύχη κ. πρόεδρε» (pic)

Γ. Σαββίδης: «Καλή επιτυχία κόουτς, καλή τύχη κ. πρόεδρε» (pic)

Gazzetta team
Γ. Σαββίδης: «Καλή επιτυχία κόουτς, καλή τύχη κ. πρόεδρε» (pic)

bet365

Το διπλό σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη για το ντεμπούτο του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ και την εκλογή του Βαγγέλη Γραμμένου στην προεδρία της ΕΠΟ.

Ο Γιώργος Σαββίδης, σχολίασε με μια φωτογραφία του Ρουμάνου τεχνικού, την πρώτη του παρουσία στον πάγκο του «Δικεφάλου», ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Βαγγέλη Γραμμένο κάνοντας λόγο για μια «νέα ΕΠΟ για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου».

«Η μεγαλύτερη απόλαυση στη ζωή είναι να κάνεις αυτό που ο κόσμος λέει ότι δεν μπορείς να κάνεις. Καλή επιτυχία, κόουτς. #newpaok. Καλή τύχη κ. πρόεδρε #newepo για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου», έγραψε.

the greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do. good luck coach #newPAOK good luck mr president #newEPO for the benefit of Greek football

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @georgiss.s στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα