Τα εισιτήρια του Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης

Gazzetta team
Τα εισιτήρια του Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης

bet365

Σε κυκλοφορία τίθενται από σήμερα τα εισιτήρια του Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης για την πρώτη αγωνιστική της Superleague.

Η σέντρα της αναμέτρησης θα γίνει τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 21:30, με την ΠΑΕ Ατρόμητος να ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων, καθώς και τις ώρες διάθεσής τους.

Η ανακοίνωση:

«To Tμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι σήμερα (Παρασκευή) θα πωλούνται (16.00 ως 20.00) από το εκδοτήριο της Θύρας 2 του γηπέδου Περιστερίου τα εισιτήρια του αγώνα της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η γενική είσοδος στις Θύρες 2, 4 και 7 είναι 10 ευρώ. Στην Θύρα 5 η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και στη Θύρα 3 (VVIP) είναι 25 ευρώ. Τιμή παιδικού εισιτηρίου 5 ευρώ.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα και ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα