Δώνης: «Απογοητευμένοι από το σκορ αλλά όχι από την προσπάθεια»

Gazzetta team
Δώνης: «Απογοητευμένοι από το σκορ αλλά όχι από την προσπάθεια»

bet365

Στην πολύ καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού παρά την ήττα στάθηκε ο Χρήστος Δώνης, με τον μέσο του «τριφυλλιού» να τονίζει πως υπάρχει απογοήτευση από το 2-3, αλλά όχι από την προσπάθεια.

Ο νεαρός μέσος μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Όλοι είμαστε απογοητευμένοι από το σκορ, αλλά όχι από την προσπάθεια που κάναμε. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το ματς εκτός από τα λεπτά αυτά που πάθαμε μπλακ άουτ. Συνεχίζουμε». Για τη ρεβάνς: «Το σκορ με βάση την εικόνα που είχαμε δεν είναι απαγορευτικό. Πρώτα κοιτάζουμε το πρωτάθλημα και μετά θα πάμε στην Ισπανία να παλέψουμε για την πρόκριση».

Για τα λάθη που έγιναν: «Όταν παίζεις με την Μπιλμπάο και κερδίζεις 2-0 είναι σίγουρο πως θα σε πιέσει. Εμείς ήμασταν άτυχοι και βρεθήκαμε σε κακή ημέρα καθώς σε δύο ευκαιρίες δεχθήκαμε δύο γκολ. Δουλεύουμε όμως καλά και αυτό φαίνεται και θα φανεί και στην συνέχεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα