Ουζουνίδης: «Δεν μας αξίζουν σκυμμένα κεφάλια...»

Κώστας Ζάλιαρης
Ουζουνίδης: «Δεν μας αξίζουν σκυμμένα κεφάλια...»

bet365

Μια προσπάθεια για την οποία θα πρέπει να κρατούν ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσουν το δρόμο τους, έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μπιλμπάο, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. «Υπάρχει πικρία, δεν θα τα παρατήσουμε» είπε για τη ρεβάνς στην Ισπανία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός του τριφυλλιού μετά το 3-2 από τους Βάσκους στη Λεωφόρο στο πρώτο ματς των play-off του Europa League:

«Είναι κρίμα για τα παιδιά και την προσπάθεια που έκαναν... Μια όμορφη βραδιά την πετάξαμε σε δύο λεπτά κι όχι σε έξι λεπτά... Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Είχα πει πριν το ματς ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε, είχαμε τις δυνατότητες, δυστυχώς χωρίς λόγο μετά το πρώτο γκολ ήρθε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Μετά και το μομέντουμ του αντιπάλου και το δεύτερο γκολ ήρθε μεγάλη απογοήτευση.

Δικαιούμασταν περισσότερα πράγματα από το αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά οι πιθανότητές μας πλέον είναι πολύ λίγες. Δεν θα τα παρατήσουμε, δεν σημαίνει αυτό ότι δεν θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε. Με τα νέα παιδιά θα παίξουμε, θα προσπαθήσουμε για μια καλή εμφάνιση στο Μπιλμπάο και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Είπα στα παιδιά ότι δεν τους αξίζουν σκυμμένα κεφάλια. Δυστυχώς για εμάς στις δύο φάσεις που μας έκαναν, δεχθήκαμε γκολ. Κανείς δεν θα πρέπει να έχει παράπονο από την προσπάθεια και τη θέληση των παιδιών. Έδειξαν ότι όσο θα περνάει ο χρόνος και με τις προσθήκες θα γίνουμε καλή ομάδα. Δεν αξίζει να είμαστε απογοητευμένοι για σήμερα...».

Για την κατάρρευση: «Είναι ευρωπαϊκό ματς και το εκτός έδρας γκολ σε επηρεάζει. Δεν θα έπρεπε να απογοητευτούμε τόσο πολύ. Μετά το 2-0 είχαμε προϋποθέσεις για τρίτο γκολ κι αντί να γίνει αυτό, ο αντίπαλος είχε φέρει παίκτες στην περιοχή μας και ο αντίπαλος κατάφερε να βάλει δύο γκολ. Είναι θέμα συγκέντρωσης και απογοήτευσης. Όταν δεχθείς γκολ πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και ψύχραιμος και εμείς δεν το κάναμε. Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν μπορούσαμε κι εμείς από τον πάγκο να βοηθήσουμε έτσι όπως ήρθαν τα δύο απανωτά γκολ...».

Για το νέο πρόβλημα στο δεξί άκρο της άμυνας: «Είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα για εμάς γιατί κάποια παιδιά δεν είναι έτοιμα απόλυτα, κάποια παιδιά δεν είναι τόσο καλά... Ο Γιόχανσον ίσως χρησιμοποιηθεί από την αρχή, για ένα διάστημα, θα δούμε... Ο Νούνο στάθηκε καλά αλλά δυστυχώς είχε το πρόβλημα του τραυματισμού».

Για τη ρεβάνς: «Είναι νωρίς να σκεφτούμε τον επαναληπτικό γιατί υπάρχει και το ματς της Κυριακής. Θα δούμε και ο Τσάβες σε τι κατάσταση είναι... Σίγουρα οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μας, όμως θέλω να βγούμε και να παίξουμε μακάρι το ίδιο καλά».

Για την αλλαγή σκέψης από το ευρωπαϊκό ματς σε αυτό της έναρξης του πρωταθλήματος: «Δεν μπορούμε να μένουμε πίσω... Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Υπάρχει πικρία και απογοήτευση γιατί μας αδικεί το αποτέλεσμα. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά και δεν μας αξίζει να έχουμε κατεβασμένα κεφάλια. Πρέπει να δούμε με εμπιστοσύνη τη συνέχεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα