Χάσι: «Οσο πιο δύσκολο, τόσο το καλύτερο»

Χάσι: «Οσο πιο δύσκολο, τόσο το καλύτερο»

Gazzetta team
Χάσι: «Οσο πιο δύσκολο, τόσο το καλύτερο»

bet365

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για την έναρξη του πρωταθλήματος και εξήγησε ότι όσο πιο δύσκολο είναι το πρωτάθλημα τόσο το καλύτερο για τον ίδιο.

Του αρέσουν τα δύσκολα. Ο Μπέσνικ Χάσι τα έχει πάει περίφημα μέχρι στιγμής σε ότι έχει να κάνει το ευρωπαϊκό κομμάτι αλλά το σαββατοκύριακο αρχίζει και το πρωτάθλημα. Και ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε στο κανάλι της Nova για την έναρξη της Σούπερ Λίγκας.

«Πάντα είναι πρόκληση να είσαι προπονητής μίας μεγάλης ομάδας. Είναι πρόκληση να δείχνεις κάθε χρόνο πως είσαι η καλύτερη ομάδα. Είδα πως οι αντίπαλοί μας είναι πιο ισχυροί αυτή τη χρονιά. Απέκτησαν ορισμένους καλούς παίκτες. Αλλά πιστεύω πως και εμείς είμαστε πιο ισχυροί σε σχέση με πέρσι», είπε αρχικά για να προσθέσει

«Κάναμε μερικές καλές μεταγραφές και έχουμε πολύ καλή ομάδα. Θα είναι δύσκολο. Αλλά όσο πιο δύσκολο είναι, τόσο καλύτερο είναι για όλους μας, καθώς και για τον κόσμο, όλοι θα βγουν κερδισμένοι»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα