Άμεση απειλή για Grexit με φόντο τις εκλογές της ΕΠΟ!

Δήμος Μπουλούκος
Άμεση απειλή για Grexit με φόντο τις εκλογές της ΕΠΟ!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Μπγιορν Βάσαλο ενημέρωσε ήδη, κατόπιν της προσφυγής του Τζώρτζογλου, πως αν πολιτικό δικαστήριο πάρει απόφαση για τις εκλογές της ΕΠΟ, τότε θα υπάρξει άμεσο Grexit!

Η απειλή της αποβολής του ελληνικού ποδοσφαίρου επανέρχεται, με φόντο τις εκλογές της ΕΠΟ που είναι προγραμματισμένες για την Παρασκευή. Ο Νίκος Τζώρτζογλου κατέθεσε προσφυγή στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, ζητώντας την αναβολή των εκλογών και ο επιτετραμμένος των FIFA και UEFA δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια.

Κατόπιν συνεννόησης με τις δύο Ποδοσφαιρικές Συνομοσπονδίες, ο Μπγιορν Βάσαλο, που βρίσκεται στην Ελλάδα για να επιτηρήσει τη διαδικασία, ενημέρωσε πως σε περίπτωση παρέμβασης πολιτικού δικαστηρίου οι εξελίξεις δεν θα είναι καθόλου καλές. Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για ακύρωση των εκλογών και άμεσο Grexit, καθώς θα υπάρξει πολιτική παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο και τις διαδικασίες που είναι προγραμματισμένες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Θυμίζουμε πως αυτό που έχει διαρρεύσει είναι ότι το Ειρηνοδικείο θα εκδικάσει την προσφυγή του Τζώρτζογλου στις 09.00 το πρωί, μία ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη των εκλογών!

 

Τελευταία Νέα