Κούγιας: «Δεν μίλαγαν Πάους-Φυντάνης»

Κούγιας: «Δεν μίλαγαν Πάους-Φυντάνης»

Gazzetta team
Κούγιας: «Δεν μίλαγαν Πάους-Φυντάνης»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στους «βυσσινί», ενώ είπε τα καλύτερα για τον Ντοντό
Για τους λόγους της αποχώρησης του Ηλία Φυντάνη αλλά και τον Ντοντό, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας στο AEL Radio.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Ζω για αυτά τα παιχνίδια και με τα λεγόμενα μου αυτά εκφράζω και τους παίκτες και τους προπονητές. Υπάρχει αισιοδοξία, παίζουμε με την καλύτερη ομάδεα στην Ελλάδα και αυτό είναι κάτι που το λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας. Αλλά και εμείς πέρσι αποδείξαμε ότι κοιτάμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους μας, τους λιώσαμε και μόνη ομάδα που πέρασε με περίπατο ήταν ο ΠΑΟΚ, λες και μας έκαναν μάγια στο παιχνίδι αυτό. Και με την ΑΕΚ το παλέψαμε και με τον Ολυμπιακό ήμασταν καλοί, πέρα από εδώ που τον κερδίσαμε, στο Φάληρο χάσαμε γκολ με τον Αβράαμ στο 0-0. Είμαστε ανταγωνιστικοί και ο Πάους έχει το κατάλληλο πλάνο για την ομάδα».
Για την εξέλιξη στην υπόθεση Φυντάνη…
«Ο κ. Φυντάνης δεν παραιτήθηκε ήταν δική μου απόφαση η αποχώρηση του. Μόνη παραίτηση ήταν του κ. Παυλίδη. Η διακοπή της συνεργασίας ήταν δική μου απόφαση γιατί έδωσα πολύ χρόνο στον κ. Φυντάνη να καταλάβει ότι δεν είναι πρώτος προπονητής και ότι αυτός είναι ο Πάους που είναι και το απόλυτο αφεντικό. Ο Φυντάνης είναι δικό μου παιδί, όπως είναι και ο Σπανός και ο Σωτήρης ο Αντωνίου κ.α. Το καλοκαίρι ο Φυντάνης που ήταν τεχνικός διευθυντής είπε θέλω να γίνω βοηθός και του είπα πρόσεξε μην μπερδέψεις τους ρόλους γιατί ο προπονητής σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ είναι κάτι ιερό είτε λέγεται Γράφας, είτε Δώνης είτε καβάλας στο δελφίνι.Του ξεκαθάρισα ότι το αφεντικό είναι ο Πάους, ένας προπονητής με απίστευτες γνώσεις και εργατικότητα. Δικό του δημιούργημα είναι η φετινή ομάδα και ο Ηλίας δεν τον βοήθησε, υπήρξε απόσταση μεταξύ τους κάτι που προσπάθησα να διορθώσω χωρίς αποτέλεσμα και έτσι μετά το φιλικό με την Ξάνθη κατάλαβα εκείνο το βράδυ ότι πρέπει να τελειώσουμε την συνεργασία μας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπήρχε δυσφορία μεταξύ Πάους και Φυντάνη σε σημείο μάλιστα να μην μιλάνε».
Για τον εάν θα υπάρξει αντικαταστάτης του κ. Φυντάνη…
«Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να υπάρχει ένας άνθρωπος να ασχολείται με την ΑΕΛ και επειδή πρέπει να ξεφύγουμε από τη νοοτροπία της Β’ και Γ’ Εθνικής είπα στον κ. Πάους να προτείναι κάποιον έχει κάνει συζήτηση με τον Κώστα Κατσάρα για βοηθό, αλλά για τεχνικό διευθυντή θα πάρουμε κάποιον με εμπειρία και που να μπορεί να «χτυπήσει» μια πόρτα στο εξωτερικό. Έχουμε υπόψην κάποια ονόματα και όταν έρθει η ώρα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Οι οποίες μπορεί να γίνουν μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.
Για να επανέλθω στον Κώστα τον Κατσάρα ο τελευταίος σε επικοινωνία με τον Πάους του είπε ότι είναι στην Τσαριτσάνη, αλλά είπα στον προπονητή μας να τον πάρει τηλέφωνο να κάνουν κουβέντα και ανανέωσαν το ραντεβού τους να τα πουν από κοντά για το θέμα αυτό».
Για τον Ντοντό…
«Ο Ντοντό είναι πλέον άλλος παίκτης και όλοι έχουν ξετρελαθεί μαζί του στην προπόνηση με την αγωνιστικότητα του και όλα είναι σχετικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα