«Killer, αρκεί να βρει χώρους ο Τσάβες»

«Killer, αρκεί να βρει χώρους ο Τσάβες»

«Killer, αρκεί να βρει χώρους ο Τσάβες»

bet365

Ο πρώην προπονητής της Μπόκα Τζούνιορς, Ροδόλφο Αρουαμπαρένα εκθείασε μιλώντας στο gazzetta.gr τον Αντρές Τσάβες κάνοντας λόγο για έναν φορ που αν βρει χώρους θα διαπρέψει!

O Παναθηναϊκός βρήκε τον δικό του «commandante» στην εμπροσθοφυλακή του στο πρόσωπο του Αντρές Τσάβες.

Ο μέχρι πρότινος φορ της Μπόκα Τζούνιορς διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνται για να κάνει τον κόσμο του Παναθηναϊκού να «δεθεί» μαζί του αναλαμβάνοντας το βαρύ φορτίο να διαδεχθεί τον Μάρκους Μπεργκ.

Παναθηναϊκός – Αθλέτικ Μπιλμπάο με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μόλινς σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Πρόκειται για έναν επιθετικό που δεν πέφτει εύκολα στο χορτάρι, με δυνατό αριστερό πόδι, ιδιαίτερα κινητικό παρά το βαρύ κορμί του, αλλά και παθιασμένο κάτι που φροντίζει να το δείχνει σε κάθε του κίνηση στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Τσάβες παραπέμπει σε φορ παλαιάς κοπής έχοντας δείξει το εκτελεστικό του ένστικτο σε Μπάνφιλντ, Μπόκα Τζούνιορς, αλλά και Σάο Πάουλο όπου είχε παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού.

Στα 26 του μέσω του Παναθηναϊκού του δίνεται η ευκαιρία να κάνει καριέρα στην Ευρώπη με τον «commandante» να ανυπομονεί για το ντεμπούτο του με το «τριφύλλι».

Ο πρώην τεχνικός της Μπόκα Τζούνιορς, αλλά και αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Ροδόλφο Αρουαμπαρένα μίλησε στο gazzetta.gr για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως πρόκειται για στράικερ που εάν αν βρει διαδρόμους θα μεγαλουργήσει!

«Έχει πολλά καλά στοιχεία ο Αντρές Τσάβες. Γνωρίζω πως θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, όμως δεν ξέρω τα χαρακτηριστικά της ελληνικής ομάδας και τον τρόπο παιχνιδιού της.

Ο Τσάβες είναι ένας ποδοσφαιριστής δυνατός, με καλή κίνηση, ο οποίος παίζει πολύ καλά στους κενούς χώρους. Και οι κενοί χώροι έχουν πολύ μεγάλη σημασία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Εάν βρεθεί στην κατάλληλη θέση είναι βέβαιο πως θα σκοράρει, αφού διαθέτει το ένστικτο του σκόρερ. Η άποψη μου είναι πως ο Παναθηναϊκός έκανε μια εξαιρετική επένδυση προχωρώντας στην απόκτηση του.

Είναι φορ με ποιότητα που ζει την κάθε στιγμή και έχει την ευκαιρία να κάνει καριέρα στην Ευρώπη».

Δείτε τον Αντρές Τσάβες εν δράσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα