Στην 14η θέση η Ελλάδα και συνεχίζει...

Αντώνης Σαούλης
Στην 14η θέση η Ελλάδα και συνεχίζει...

bet365

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Ριέκα όχι μας αύξησε την διαφορά από τους Κροάτες, αλλά μας βοήθησε να περάσουμε και την Ελβετία. Μειώσαμε και τους Τσέχους και τους Αυστριακούς.

Σας είχαμε γράψει πόσο σημαντικά είναι αυτά τα παιχνίδια. Οχι μόνο για τον Ολυμπιακό και τα οφέλη που θα αποκτήσει εάν προκριθεί, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οφέλη που φάνηκαν αμέσως στην ευρωπαϊκή κατάταξη μιας και με τη νίκη η Ελλάδα πέρασε στην 14η θέση προσπερνώντας την Ελβετία και ταυτόχρονα μείωσε και από την Ελβετία και από την Αυστρία.

Για την ακρίβεια η νίκη του Ολυμπιακού έδωσε ακόμα 200 βαθμούς στη συνολική βαθμολογία της Ελλάδας και φτάσαμε τους 25.100!

Πιο συγκεκριμένα:
12η Αυστρία 25.725
13η Τσεχία 25.575
14η Ελλάδα 25.100
15η Ελβετία 25.000
16η Κροατία 24.125

Οι διαφορές είναι πολύ μικρές όπως παρατηρείτε και κάθε νίκη (ή ισοπαλία) μετράει. Ομως περισσότερο θα μετρήσει το μπόνους για την είσοδο στους ομίλους του Champions League. Γιατί αυτή θα δώσει επιπλέον 4.000 βαθμούς στον Ολυμπιακό (εάν τελικά προκριθεί) και 800 βαθμούς στην συνολική βαθμολογία της Ελλάδας!

Η μάχη θα συνεχιστεί την Πέμπτη με την Ελλάδα να ρίχνει στην μάχη τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ όπως φυσικά και οι άλλες χώρες θα έχουν τους δικούς τους εκπροσωπούς. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε ΕΔΩ την ευρωπαϊκή μάχη που δίνουμε φέτος μιας και την επόμενη σεζόν αλλάζουν τα πάντα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα