Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε ακτίνες!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε ακτίνες!

Γιώργος Ντυμένος
Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε ακτίνες!

bet365

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι της Ριέκα, πέτυχαν τη νίκη-ανατροπή και το gazzetta.gr περνάει από ακτίνες τους παίκτες του Χάσι.
Ας δούμε τις…ακτίνες των «ερυθρολεύκων» που απόψε έκαναν το πρώτο βήμα για την επιστροφή τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
ΚΑΠΙΝΟ
Δέχθηκε το γκολ στην «κλειστή του γωνία» και αυτόματα φέρει ένα μέρος της ευθύνης. Ομως αμέσως μετά «έβγαλε» το τετ α τετ του Εμπερ και αν η Ριέκα πήγαινε στα αποδυτήρια με 2-0, τότε θα λέγαμε για άλλο ματς. Στο δεύτερο μισό ήταν… θεατής.
ΟΜΑΡ
Δεν ήταν καλός, ούτε όμως και κακός. Είχε «θεματάκια» ανασταλτικά, ενώ απέναντι σε μία κακή αριστερή πλευρά της Ριέκα θα περίμενε κάποιος να πάρει περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες. Ωστόσο στη στημένη μπάλα του φινάλε, ήταν εκείνος που έκανε το γύρισμα για να σκοράρει ο Ρομάο.
ΡΟΜΑΟ
Αγωνίστηκε σαν στόπερ και πολλές φορές πήρε την πρώτη μπάλα από τον Καπίνο και προσπάθησε να «φτιάξει» παιχνίδι. Αλλες τα κατάφερε, άλλες όχι, όμως πιστώνεται το γκολ της Ριέκα. «Εχασε» τον Εμπερ και αυτό φαίνεται πως τον επηρέασε. Στο φινάλε όμως ήταν ο «λυτρωτής» των «ερυθρολεύκων».
ΡΕΤΣΟΣ
Ο έτερος στόπερ των «ερυθρολεύκων» κέρδισε αρκετές «μάχες» και τις περισσότερες τις κέρδισε. Επεφτε πάνω στον Γκαβράνοβιτς που δεν φάνηκε και ο νεαρός βρέθηκε σε καλό mood.
ΚΟΥΤΡΗΣ
Ειχε την «ατυχία» να πέσει πάνω σε έναν πολύ καλό παίκτη, τον Εμπερ. Στο στη φάση του γκολ που σημείωσε ο αντίπαλος εξτρέμ δεν τον «είχε» εκείνος και γενικά έδωσε πάρα πολλές «μάχες». Ουσιαστικά σε ροή αγώνα τον «έχασε» μόνο μία φορά (στα μέσα του πρώτο ημιχρόνου) και ο νεαρός ήταν καλός. Στο 23’ μάλιστα είχε και ένα εξαιρετικό κόψιμο.
ΖΙΛΕ
Εκ των κορυφαίων για περίπου 55 με 60 λεπτά, καθώς μετά κουράστηκε. Επαιξε στο «6-8», η μπάλα έφευγε από τα πόδια του το πολύ με 2 επαφές και μάλιστα στο 18’ πιστώνεται ένα εξαιρετικό κόψιμο επί του Γκαβράνοβιτς.
ΟΦΟΕ
Ο «χρυσός σκόρερ» του Ολυμπιακού, καθώς πάτησε περιοχή και «εκτέλεσε» μετά από την μεταβίβαση του Φορτούνη. Πήρε πρωτοβουλίες, κατέβασε μπάλα αλλά στην πορεία έβγαλε κούραση. Λόγω του ότι βρήκε και δίχτυα, περνά στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων.
ΣΕΜΠΑ
Αγωνίστηκε για 65’, κυρίως ως αριστερός εξτρέμ. Αμυντικά βοήθησε αρκετά (για περίπου 10 λεπτά που έπαιξε δεξιά η Ριέκα αναπτύχθηκε ορθολογικά από τα αριστερά του Ολυμπιακού), όμως επιθετικά του έλειψε η τελική προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες (κυρίως στο 11’ και στο 23’), ενώ στο δεύτερο μισό δεν φάνηκε.
ΜΑΡΙΝ
Αγωνίστηκε για 75’, τόσο πίσω από τον Μπεν (εκεί ξεκίνησε) όσο και στα άκρα. Στο 32’ «ανάγκασε» τον Σλούγκα σε μία εκπληκτική επέμβαση όταν σούταρε μέσα από την περιοχή του και στο πρώτο μισό συνεργάστηκε άψογα με τους Καρσελά, Σεμπά, Μπεν. Κυρίως με τον πρώτο. Στο δεύτερο μισό κουράστηκε.
ΚΑΡΣΕΛΑ
Στο πρώτο ημίχρονο έκανε… πλάκα στον Ζούτα, ο οποίος τελικά αποβλήθηκε στο δεύτερο μισό. Κατά διαστήματα τον είδαμε τόσο πίσω από τον Μπεν όσο και αριστερό εξτρέμ, κυρίως μετά την ανάπαυλα. Μέχρι το 30’ είχε ήδη «φτιάξει» 2-3 κλασικές φάσεις και ήταν εκ των κορυφαίων.
ΜΠΕΝ
Ο μεγάλος άτυχος της βραδιάς. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε πολλές φορές σε θέση για γκολ (κυρίως στις φάσεις του 31’ και του 40’), όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Ηταν ο δημιουργός της μεγάλης ευκαιρίας του Σεμπά στο 11’ και παρότι στο δεύτερο μισό δεν απείλησε ιδιαίτερα, βοήθησε στο πρεσάρισμα.
ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ
Μπήκε στο 65’ και δευτερόλεπτα μετά «έφτιαξε» το γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε ο Οφόε. Αγωνίστηκε δεξιά και πίσω από τον Μπεν, από δική του εκτέλεση φάουλ ξεκίνησε το τέρμα της νίκης που σημείωσε ο Ρομάο και ήταν εκ των κορυφαίων.
ΠΑΡΝΤΟ
Πέρασε στο 75’ αντί του Σεμπά και βοήθησε αρκετά στο φινάλε, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θέλησαν να πρεσάρουν με σκοπό να φτάσουν στη νίκη. Την οποία και πήραν.
ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ
Θετική εμφάνιση από τον νεαρό, που αντικατέστησε τον Οφόε στο 79’. Πίεσε στον άξονα και στις καθυστερήσεις «άγγιξε» το γκολ, αλλά η κεφαλιά του αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Σλούγκα.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα