Παπασταθόπουλος: «Ο Ντεμπελέ δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Παπασταθόπουλος: «Ο Ντεμπελέ δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

Gazzetta team
Παπασταθόπουλος: «Ο Ντεμπελέ δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει»

bet365

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει αναλάβει χρέη αρχηγού στην Ντόρτμουντ και πήρε θέση στις εξελίξεις με τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

Ο Παπασταθόπουλος είναι φέτος ένας από τους αρχηγούς της Ντόρτμουντ και με αυτή την ιδιότητα μίλησε στο Kicker, όπου αναφέρθηκε στην υπόθεση του Ουσμάν Ντεμπελέ. «Ο Ουσμάν είναι καλό παιδί», τόνισε αρχικά ο Έλληνας αμυντικός.

Live Streaming* στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out* για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος. * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+)!

«Θα πρέπει να καταλάβει, όμως, ότι κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα. Όλοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι δουλεύουν για την ομάδα και αυτό ισχύει και για τον Ντεμπελέ. Δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και θα πρέπει να πάρει το παράδειγμα του Ομπαμεγιάνγκ. Και εκείνος θα μπορούσε να φύγει, αλλά είναι επαγγελματίας και σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι δίνει το καλύτερό του εαυτό. Όταν σκόραρε τρία γκολ στο πρώτο παιχνίδι (σ.σ. για το Κύπελλο) ο Ουσμάν δεν ήταν εκεί.

Δεν έπραξε σωστά να ξεκινήσει αποχή. Δεν θα πρέπει να ξεχνάει ότι έχει συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ για αρκετά χρόνια ακόμα. Το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να επιστρέψει στις προπονήσεις. Τότε θα δούμε. Ο Ουσμάν μας έχει δώσει πολλά. Είναι από τους παίκτες-κλειδιά που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Χρειαζόμαστε τέτοιους παίκτες. Χρειαζόμαστε, όμως, και παίκτες που θα νιώθουν μέλη της οικογένειάς μας. Και προφανώς ο Ουσμάν δεν το θέλει αυτό», τόνισε ο Παπασταθόπουλος.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα