Έμειναν εκτός οι Λέβεκ και Κάνιας

Έμειναν εκτός οι Λέβεκ και Κάνιας

Gazzetta team
Έμειναν εκτός οι Λέβεκ και Κάνιας

bet365

Εκτός αποστολής από το ματς με την Έστερσουντ έμειναν τελικά οι Κάνιας και Λέβεκ. Στην τακτική δούλεψε και πάλι ο Λουτσέσκου.

Τελευταία προπόνηση για τον ΠΑΟΚ πριν το ματς με την Έστερσουντ για τα Playoffs του Europa League και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε και πάλι βάρος στην τακτική, αλλά και στις στημένες φάσεις τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα, μιας και ειδικά αναφορικά με την άμυνα οι Θεσσαλονικείς σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να δεχθούν γκολ.

Εκτός προπόνησης και στην συνέχεια και αποστολής έμειναν οι Λεβέκ, Κάνιας και Δεληγιαννίδης, ενώ ο Ρουμάνος άφησε εκτός και τους Σιαμπάνη, Λημνιό, Πούγγουρα και Κουλούρη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την προπόνηση και την αποστολή έχει ως εξής:

Έξι μέρες σαφώς και δεν αρκούν για μια μεγάλη αλλαγή. Στο ποδόσφαιρο, όμως, είναι δεδομένο πως χρόνος δεν υπάρχει. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου το γνωρίζει πολύ καλά και είναι έτοιμος για την πρώτη πρόκληση στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την Έστερσουντς για τα Play Offs του Europa League και ζητούμενο δεν είναι τίποτα λιγότερο από την πρόκριση, το πρώτο μέρος της οποίας θα παιχτεί στην Τούμπα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στην τελευταία προπόνηση πριν την πρεμιέρα του επέλεξε να δουλέψει στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης καθώς και τις στημένες φάσεις. Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας με τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λουτσέσκου επέλεξε τους 18 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με την Έστερσουντς και είναι οι: Πασχαλάκης , Ρέι , Λέοβατς , Κωνσταντινίδης , Μάτος , Βαρέλα , Κρέσπο , Μαλεζάς , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Κάτσε , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Κάμπος , Ενρίκε , Μακ , Πρίγιοβιτς , Αθανασιάδης .

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα