Πότερ: «Να απολαύσουμε αυτό που συμβαίνει»

Πότερ: «Να απολαύσουμε αυτό που συμβαίνει»

Gazzetta team
Πότερ: «Να απολαύσουμε αυτό που συμβαίνει»

bet365

Να απολαύσουν αυτό που συμβαίνει με την Έστερσουντ φέτος είναι το σύνθημα του Πότερ για να μπορέσουν οι Σουηδοί να προκριθούν στα playoffs του Europa League κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Έχοντας κάνει την σούπερ έκπληξη αποκλείωντας την Γαλατά, στην Έστερσουντ θέλουν να κάνουν ακόμα μία μεγάλ αφήνοντας εκτός ομίλων του Europa League και τον ΠΑΟΚ. Για να το κάνουν αυτό Θα πρέπει σύμφωνα με τα όσα τόνισε και ο Γκράχαμ Πότερ στην συνέντευξη Τύπου να απολαύσουν αυτό που συμβαίνει.

Αναλυτικά ο Βρετανός προπονητής ανέφερε: «Είναι μία φανταστική ευκαιρία για την ομάδα μας. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι να παίξουμε με έναν μεγάλο σύλλογο».

Για τον ΠΑΟΚ: «Έχουν πολλούς καλούς παίκτες. Ίσως μπορούν να δημιουργηθούν προβλήματα για τον ΠΑΟΚ στο τρανζίσιον»

Για το ότι η ομάδα του ίσως έχει χάσει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού, επειδή απέκλεισε και τη Γαλατασαράι: «Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και τα πάντα μπορεί να συμβούν».

Για το ότι είναι η πρώτη φορά που σε αυτή την ευρωπαϊκή σεζόν η Έστερσουντ παίζει το πρώτο ματς εκτός έδρας: «Είναι πράγματι διαφορετικό. Είναι πρωτόγνωρο για εμάς. Μπορούμε όμως να σκοράρουμε και να έχουμε ένα πλεονέκτημα για το δεύτερο ματς».

Για το ότι η ομάδα του σκοράρει συνήθως στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου: «Πάντα προσπαθούμε να σκοράρουμε, αλλά δεν είναι ότι δουλεύουμε για να βάλουμε γκολ σε αυτό το σημείο»

Για το αν είναι τυχαίο που πετυχαίνουν πολλά γκολ στα τέλη των ημιχρόνων: «Τους προετοιμάζω για τα 90 λεπτά και φυσικά για τις καθυστερήσεις».

Για το αν η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ τους επηρέασε στην συλλογή πληροφοριών: «Στο ποδόσφαιρο γίνονται πολλές φορές εκπλήξεις. Από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλα τα ενδεχόμενα».

Για το αν απολαμβάνει όλο αυτό που ζει, ή αν είναι αφοσιωμένος στο ματς: «Πρέπει να απολαύσουμε αυτό που συμβαίνει. Από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε και τη δουλειά μας. Αυτό που ζούμε πάντως είναι πρωτόγνωρο».

Για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί και με το χορό και με μουσική στην εκπαίδευση των παικτών του: «Προσπαθώ να βελτιώσω τους παίκτες και με αυτό τον τρόπο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα