Παπαγιαννόπουλος: «Χαρούμενος που θα παίξω απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Παπαγιαννόπουλος: «Χαρούμενος που θα παίξω απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Παπαγιαννόπουλος: «Χαρούμενος που θα παίξω απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Έστερσουντ, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος που επέστρεψε στην Τούμπα και θα παίξει ως αντίπαλος του «δικέφαλου».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ για το συγκεκριμένο παιχνίδι... Έχουν αλλάξει πολλά από τότε που αγωνιζόμουν στον ΠΑΟΚ, προπονητές, παίκτες. Οπότε δεν γνωρίζω πολλά για την τωρινή ομάδα».

Για την ομάδα του Δικεφάλου: «Στο τελευταίο παιχνίδι δεν ήταν ούτε ένας Έλληνας παίκτης, ελπίζω να αλλάξει κάτι στο μεταξύ μας και να μην είμαι ο μοναδικός Έλληνας. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω απέναντι στον ΠΑΟΚ...»

Για το αν πίστευε πως θα ήταν αντίπαλος του ΠΑΟΚ: «Δεν θα μπορούσα να το πιστέψω, όταν μου είπε ο προπονητής μου ότι ο ΠΑΟΚ είναι στο δρόμο μας, ήταν πολύ δύσκολο για μένα να το συνειδητοποιήσω».

Για το τι έχει μεταφέρει στους συμπαίκτες του για τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια δυνατή ομάδα, ισχυρή στην Ελλάδα. Με πολύ ένθερμους φιλάθλους, όλοι οι συμπαίκτες μου έχουν δει βίντεο από τον ΠΑΟΚ, ξέρουν τι παιχνίδι να περιμένουν».

Για το πως θα ανταπεξέλθουν στις καιρικές συνθήκες της Ελλάδας: «Θα έχει πάρα πολύ ζέστη, οπότε έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, θα πίνουμε πολλά νερά».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος και κατάλληλα προετοιμασμένος για να βρεθώ στο γήπεδο...»

Για τον τρόπο που έφυγε από τον ΠΑΟΚ: «Είμαι χαρούμενος που πήγα στην Έστερσουντ, νιώθω ότι έκανα ένα βήμα στην καριέρα μου».

Για την σύγκριση σουηδικού - ελληνικού ποδοσφαίρου: «Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει πέντε κορυφαίες ομάδες με πολύ ποιοτικούς παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη, αλλά και το σουηδικό είναι σε άνοδο με ομάδες που παίζουν επίσης στην Ευρώπη, οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω».

Για το αν οι Σουηδοί έμαθαν να προφέρουν το όνομα του: «Είναι δύσκολο, έχω ακούσει διάφορες παραλλαγές του ονόματος μου».

Best of internet