Τα κέφια του Μαρίνου και το «μέλι» για Τσάβες

Νίκος Αθανασίου
Τα κέφια του Μαρίνου και το «μέλι» για Τσάβες

bet365

Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει με μεγάλο ενδιαφέρον τα ματς με την Μπιλμπάο, ήταν στα... πάνω του μετά τον ερχομό Τσάβες εξηγώντας μάλιστα και τους λόγους της επιλογής του Αργεντινού φορ.

Από την πρώτη στιγμή που η κληρωτίδα έφερε απέναντι από τον Παναθηναϊκό, την Αθλέτικ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για δύο ωραία παιχνίδια, αναμετρήσεις που περιμένει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και του δημιουργούν ποδοσφαιρικά κέφια! Όπως, φυσικά και η μεταγραφή του Αντρές Τσάβες που αποτελούσε τον διακαή του πόθο για το κενό του Μάρκους Μπεργκ.

Μάλιστα πριν την έναρξη της συνέντευξης Τύπου έκανε και σχετική πλάκα στους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Κάποια στιγμή έβαλε τα hands free του κι είπε δυνατά «πρόεδρε τι έγινε, τους πήραμε όλους;», για να γελάσει στη συνέχεια όταν όλοι έστρεψαν το βλέμμα τους πάνω του. Όταν του τονίστηκε πως ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος σχολίασε «πάντα είμαι. Ειδικά τώρα. Έχουμε μπροστά μας ωραίο ματς. Αυτά είναι τα ωραία παιχνίδια».

Μετά το τέλος της συνέντευξης, ο Ουζουνίδης είχε ένα σύντομο «πηγαδάκι» με τους δημοσιογράφους και όταν ρωτήθηκε για τον Τσάβες, έσταξε μέλι!

«Θα δούμε στο γήπεδο τι θα κάνει, αλλά τον βλέπεις τον παίκτη. Έχει προσωπικότητα. Τον βλέπεις τι πάθος βγάζει όταν πανηγυρίζει (σ.σ. κάνοντας και χαρακτηριστικές κινήσεις με τα χέρια του!). Χρειαζόμασταν ένα σημείο αναφοράς, ο Παναθηναϊκός είμαστε, πρέπει να έχουμε τέτοιους παίκτες με προσωπικότητα. Ο Τσάβες δεν έρχεται από το πουθενά. Στην Μπόκα Τζούνιορς και τη Σάο Πάουλο έχει παίξει, για να σταθεί εκεί έχει προσωπικότητα». Παράλληλα, πρόσθεσε για τα χαρακτηριστικά του παίκτη πως «έχει το γκολ, είναι εργατικός, πιέζει παντού, είναι παίκτης ομάδας και έχει τα στοιχεία που θέλαμε».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα