«Παρουσίασε» την φανέλα του Ατρόμητου ο Μπουσουλάτζιτς! (pic)

«Παρουσίασε» την φανέλα του Ατρόμητου ο Μπουσουλάτζιτς! (pic)

Νίκος Μαρούδας
«Παρουσίασε» την φανέλα του Ατρόμητου ο Μπουσουλάτζιτς! (pic)

bet365

Άθελα του, ο Αζερ Μπουσουλάτζιτς, παρουσίασε την νέα φανέλα των Περιστεριωτών, καθώς φωτογραφήθηκε με αυτή στην ανακοίνωση της μεταγραφής του!

Την νέα του φανέλα παρουσίασε από... σπόντα ο Ατρόμητος! Οι «Περιστεριώτες», είχαν παρουσιάσει την πορτοκαλί εμφάνιση στα φιλικά με Ολυμπιακό και Πανιώνιο, όμως δεν είχαν αποκαλύψει την πρώτη φανέλα για τη νέα σεζόν.

Αυτό το έκαναν ίσως και... καταλάθος το απόγευμα της Τετάρτης. Στην ανακοίνωση για την απόκτηση του Αζέρ Μπουσουλάτζιτς, οι «κυανόλευκοι» έχουν φωτογραφήσει τον ποδοσφαιριστή με τη νέα φανέλα του συλλόγου. Αυτή είναι όλη μπλε, με πιο σκούρο στα μανίκια, ενώ ψηλά στην πλάτη υπάρχει το αστέρι του Ατρόμητου, το οποίο κάνει κάπως εντυπωσιακή την νέα εμφάνιση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα