Κουλούρης ή Καπετάνος για Πλατανιά

Γιώργος Ντυμένος
Κουλούρης ή Καπετάνος για Πλατανιά

bet365

Οι Κρητικοί φαίνεται πώς θα αποκτήσουν έναν εκ των δύο φορ στην τελευταία τους, κατά πάσα πιθανότητα, καλοκαιρινή προσθήκη
Δεδομένη είναι για τον Πλατανιά η απόκτηση ενός ακόμη επιθετικογενή παίκτη και πλέον στην Κρήτη φαίνεται πως έχουν κατασταλάξει σε 2 περιπτώσεις. Μάλιστα οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως ένας εξ' αυτών θα γίνει κάτοικος Χανίων, με τις εξελίξεις να «τρέχουν» και έτσι ενδέχεται να υπάρξει deal.
Ο ένας είναι ο Ευθύμης Κουλούρης. Οι «ερυθρόλευκοι» από καιρό παρακολουθούν το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του 21χρονου φορ και αν τελικά θα παραχωρηθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Ο άλλος είναι ο Παντελής Καπετάνος. Ο 34χρονος στράικερ που πέρσι ήταν στην Βέροια κυκλοφορεί ελεύθερος και πλέον το όνομά του είναι μαζί με εκείνο του νεαρού Κουλούρη στην κορυφή της λίστας του Πλατανιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα