Προσφυγή Τζώρτζογλου για αναβολή των εκλογών της ΕΠΟ

Gazzetta team
Προσφυγή Τζώρτζογλου για αναβολή των εκλογών της ΕΠΟ

bet365

Προσφυγή κατέθεσε πριν λίγο ο Νίκος Τζώρτζογλου ως εκπρόσωπος του ΟΦΗ 94 και ακόμα ένα σωματείο του Ηρακλείου ζητώντας να μην γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ. Πιθανή και η προσφυγή Μητρόπουλου.

Και εκεί που την Παρασκευή περιμέναμε να γίνουν επιτέλους οι εκλογές της ΕΠΟ, μπορεί να έχουμε νέα αναβολή. Αυτό θα φανεί από την απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών, στο οποίο ο Νίκος Τζώρτζογλου κατέθεσε προσφυγή ζητώντας της αναβολή των εκλογών.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου κατέθεσε της προσφυγή ως εκπρόσωπος του ΟΦΗ 94 και ενώ προσφυγή κατέθεσε και η ΑΕ Καταλαγαρίου. Και οι δύο αναφέρουν πως θεωρούν μη νόμιμη την σύγκλιση της εκλογικής Γενικής Συνέλευσης, θεωρούν παράνομο το καταστατικό στο θέμα των κωλυμάτων και της θητείας των τακτικών δικαστών και ζητούν όπως προαναφέραμε να μην διεξαχθούν οι εκλογές.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Η συζήτηση των προσφυγών θα γίνει σίγουρα μέχρι την Παρασκευή ημέρα που είναι προγραμματισμένες οι εκλογές και η αλήθεια είναι πως μια αγωνία για το τι θα γίνει υπάρχει, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανή και νέα προσφυγή από τον Βίκτωρα Μητρόπουλο.

 

Τελευταία Νέα