Σιγά μην το αφήσει έτσι ο Μέσι...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Σιγά μην το αφήσει έτσι ο Μέσι...

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα θα κοιμηθεί καλά το απόγευμα και θα... φορτίσει μπαταρίες για να περιμένει τα προκριματικά του Champions League και τον μεγάλο επαναληπτικό του clasico!

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι!

Συγχωράτε με, ξέρω, Champions League, η μεγάλη γιορτή πλησιάζει και πάλι σε λίγο καιρό, έχουμε φτάσει στα play-offs των προκριματικών, αλλά εγώ από την ώρα που ξύπνησα το πρωί σκέφτομαι μόνο το ντέρμπι!

Δεν γίνεται μετά από αυτό που είδαμε την Κυριακή στο «Μπερναμπέου» να μην θέλουμε ακόμα μια μεγάλη δόση από clasico απόψε, όπως επίσης δεν γίνεται ο Λιονέλ Μέσι ν' αφήσει αναπάντητα όσα έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Με όποιον κι αν είσαι φίλε μου αναγνώστη, όποιον κι αν θες να στηρίξεις ή να κράξεις, είναι τέτοιοι και οι δύο που πραγματικά αυτές οι νύχτες καλοκαιριού δίχως παραλία και ηρεμία, γίνονται ακόμα καλύτερες!

Και επειδή μιλάμε για επαναληπτικό δίχως Κριστιάνο, ε, δεν γίνεται ο Αργεντινός να αφήσει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία. Επιστρέφοντας εκεί που πριν λίγους μήνες έδειχνε τη φανέλα του στον κόσμο, πληρώνει 1,66 να σκοράρει ανά πάσα στιγμή και πιο συγκεκριμένα 4,80 να το πράξει πρώτος στο παιχνίδι! Είναι τρομερό πως από τον Γενάρη του 2013 μέχρι και τον Αύγουστο του 2017, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ έχουν αποτύχει να ξεπεράσουν τα δύο γκολ μόλις δύο φορές! Ματς για τέσσερα τέρματα όπως στη Βαρκελώνη δεν ξέρω αν θα είναι, αλλά η επιλογή του Under 3,5 βρίσκεται στο 1,95.

Ο Ολυμπιακός ξέρει πολύ καλά τη σημασία της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League και δεν είναι κρυφό από κανέναν πως είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στη Ριέκα. Μπορεί με την Παρτιζάν να μην πήρε εντός έδρας νίκη στον προηγούμενο γύρω των προκριματικών, όμως παραμένει αήττητος σε αυτή τη φάση εντός έδρας και η απόδοση για θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Κροάτες απόψε στο «Γ.Καραϊσκάκης», βρίσκεται στο 1,70.

Αν μάλιστα ο Ολυμπιακός καταφέρει να βγει νικητής και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, τότε η απόδοση εντοπίζεται στο 2,35.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα