Παπαδόπουλος: «Διαλύονται τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή»

Παπαδόπουλος: «Διαλύονται τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Διαλύονται τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή»

bet365

Έκκληση στην επιτροπή σωτηρίας του Ηρακλή να ασχοληθεί με τις ακαδημίες του συλλόγου, απηύθυνε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Γηραιού, Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ο Παπαδόπουλος, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89.4, όπου τόνισε πως τα τμήματα υποδομής του Γηραιού διαλύονται, καθώς κανείς δεν ασχολείται πλέον σοβαρά.

Νάπολι - Νις με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Χάμσικ σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν λειτουργεί τίποτα στον Ηρακλή, υπάρχουν 200 οικογένειες, περίπου 1.000 άτομα που περιμένουν να μάθουν ποια είναι η τύχη των παιδιών τους, τα οποία έπαιζαν στις Ακαδημίες. Έφυγε ο Κωφίδης, μας παράτησε, ενώ με διαβεβαίωνε ότι θα μείνει, έφυγαν οι άλλοι προπονητές, εξαφανίστηκαν οι παράγοντες που υποτίθεται ότι θα ήταν εκεί και κάθε μέρα πηγαίνουν έξω από τα γραφεία πατεράδες παιδιών και περιμένουν να έρθει κάποιος για να τους μιλήσει, να δουν τι θα κάνουν με τα παιδιά τους. Περιμένουμε τον Άγιο Σώστη να μας σώσει…».

Για τα τμήματα υποδομής:

«Διαλύονται τα τμήματα υποδομής, υπάρχουν παιδιά που θέλουν να φύγουν σε άλλη πόλη γιατί πέρασαν στο Πανεπιστήμιο, άλλα παιδιά θέλουν να έρθουν, κανέναν δεν μπορούν να βρουν. Κάνω έκκληση στην επιτροπή σωτηρίας που είχε συσταθεί, κάποιος να ασχοληθεί επιτέλους. Είχε έρθει ο Σάκης Αναστασιάδηςστην Κ20, έκανε πορεία πρωταθλητισμού και δεν είχαν 10 ευρώ να πληρώσουν κάποιον να φτιάξει τις γραμμές γι αυτό και τιμωρηθήκαμε με την ΑΕΚ. Τα ίδια είχαν γίνει και σε άλλα τρία παιχνίδια, που μηδενιστήκαμε. Τι να περιμένεις μετά από αυτά; Αυτός είναι ο Ηρακλής; Τα διέλυσε όλα η διοίκηση, ας ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με την μεγάλη αυτή ομάδα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα