Νάγκελσμαν: «Σιγά μην έλεγε ο Κλοπ ότι η ομάδα του ήταν σκ@%$@»!

Κώστας Ζάλιαρης
Νάγκελσμαν: «Σιγά μην έλεγε ο Κλοπ ότι η ομάδα του ήταν σκ@%$@»!

bet365

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν μετά την ήττα (2-1) της Χόφενχαϊμ από τη Λίβερπουλ, κυρίως όταν ενημερώθηκε για τα σχόλια του Γιούργκεν Κλοπ για το παιχνίδι...

Ο κόουτς της γερμανικής ομάδας που για πρώτη φορά στην ιστορία της έπαιξε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, έχοντας το εξ αρχής τρομερά δύσκολο έργο της κόντρας με τη Λίβερπουλ στα play-offs των προκριματικών, κλήθηκε να τοποθετηθεί πάνω στα λεγόμενα του Κλοπ.

Ο προπονητής των «κόκκινων» ανέφερε πως η ομάδα του άφησε τη Χόφενχαϊμ να κυκλοφορεί τη μπάλα και αυτό ήταν το πλάνο που είχε ετοιμάσει αφού δεν πίστευε πως οι Γερμανοί μπορούσαν να εμφανιστούν απειλητικοί σε ορισμένα σημεία του γηπέδου, με τον Νάγκελσμαν να απαντάει:

«Δεν θα έλεγε ποτέ ότι η Χόφενχαϊμ έπαιξε καλά και πως η ομάδα του ήταν σκ@$@. Μπορώ να αναφέρω τις μπαλιές του Βάγκνερ στον κενό χώρο ή κάποιες κινήσεις και μεταβιβάσεις του Γκνάμπρι και ορισμένες άλλες στιγμές που δείξαμε ότι μπορούσαμε να δημιουργήσουμε επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία τους...».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα