Με τη βαλίτσα στο χέρι ο Τσάβες! (pic)

Με τη βαλίτσα στο χέρι ο Τσάβες! (pic)

Gazzetta team
Με τη βαλίτσα στο χέρι ο Τσάβες! (pic)

bet365

Ο Αντρές Τσάβες «ανέβασε» φωτογραφία από το αεροδρόμιο, ευχαριστώντας τους «πράσινους» για την ευκαιρία που του δίνουν!

Ήταν από την αρχή ξεκάθαρο πως από τη στιγμή που η συμφωνία πήρε σάρκα και οστά, ο Παναθηναϊκός θα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να έρθει ο Τσάβες στην Ελλάδα και να επισημοποιηθεί η απόκτησή του πριν το ματς με τη Μπιλμπάο. Όπως άλλωστε δήλωσε και ο προπονητής της Μπόκα Τζούνιορς, Γκιγιέρμο Μπάρος Σελότο στο gazzetta.gr, είναι σε θέση να αγωνιστεί ακόμα και... αύριο!

Ο Τσάβες «πέταξε» από το Μπουένος Άιρες την Τρίτη, λίγο πριν τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος), ανεβάζοντας μάλιστα μια φωτογραφία από το αεροδρόμιο με την βαλίτσα στο χέρι, δείχνοντας ενθουσιασμό για τον νέο σταθμό της καριέρας του!

«Ήδη αποχωρώ για την Ελλάδα, ευχαριστώ Παναθηναϊκέ για αυτή την ευκαιρία», έγραψε χαρακτηριστικά, ποστάροντας και μια ελληνική σημαία!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα