Τσέλσι σε Κόστα: «Γύρισε πίσω...»

Τσέλσι σε Κόστα: «Γύρισε πίσω...»

Gazzetta team
Τσέλσι σε Κόστα: «Γύρισε πίσω...»

bet365

Ο Ντιέγκο Κόστα επιτέθηκε στον Κόντε, η Τσέλσι... απάντησε με πρόστιμο, ενώ κάλεσε τον Ισπανό επιθετικό να αρχίσει άμεσα προπονήσεις με την ομάδα.

Ο Ντιέγκο Κόστα τόνισε πως δε σέβεται τον Αντόνιο Κόντε, ενώ είναι έτοιμος να παραμείνει στη Βραζιλία χωρίς να πληρωθεί το συμβόλαιό του. Η Τσέλσι απάντησε με πρόστιμο ύψους 300.000 λιρών, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τον κάλεσε να επιστρέψει άμεσα στην Αγγλία και να αρχίσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Μάλιστα, οι Μπλε διέψευσαν πως ο παίκτης θα... υποβιβαστεί στους Νέους. Οι Λονδρέζοι θέλουν τον Κόστα έτοιμο να αγωνιστεί, αν και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο ο Ισπανός να συνυπάρξει με τον Κόντε.

Ο δικηγόρος του Κόστα, Ρικάρντο Καρντόσο, έχει απειλήσει με νομική δράση για το χειρισμό του παίκτη από την Τσέλσι και απείλησε να χρησιμοποιήσει «όλους τους πιθανούς νομικούς μηχανισμούς» για να αναγκάσει την επιστροφή του στην Ατλέτικο. Θυμίζουμε, πως η προσφορά των Μαδριλένων που άγγιξε τα 26 εκατ. λίρες απορρίφθηκε από τους Μπλε...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα