Βλέπει ψυχολόγο για τα προβλήματα θυμού ο Σέλβεϊ!

Βλέπει ψυχολόγο για τα προβλήματα θυμού ο Σέλβεϊ!

Κώστας Ζάλιαρης
Βλέπει ψυχολόγο για τα προβλήματα θυμού ο Σέλβεϊ!

bet365

Με το... καλημέρα στο νέο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, ο Τζόντζο Σέλβεϊ αποβλήθηκε στο ματς της Νιούκαστλ με την Τότεναμ και αποκάλυψε πως είχε αρχίσει από πέρυσι να βλέπει ψυχολόγο για να μπορέσει να διαχειριστεί τα προβλήματα θυμού!

Ο Άγγλος χαφ, σε ακόμα μια βλακώδη κίνηση, το μεσημέρι της Κυριακής, άφησε τις «καρακάξες» με παίκτη λιγότερο όταν πάτησε τον Ντέλε Άλι και τα «σπιρούνια» εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό αβαντάζ για να πάρουν τη νίκη με το τελικό 2-0.

«Ορισμένες φορές πρέπει απλά να το βουλώνω και ν' αποχωρώ από τις φάσεις δίχως να τις συνεχίζω...

Είχα ξεκινήσει να βλέπω ψυχολόγο για να με βοηθήσει με το θέμα της ψυχολογίας. Το έκανα μετά από ένα ματς με τη Φόρεστ, όταν και είχα αποβληθεί ξανά.

Είχα κλωτσήσει αντίπαλο και ήταν παιδιάστικο αυτό... Όταν προσπαθούν να παίξουν με το μυαλό μου μέσα στο γήπεδο, θα πρέπει να γελάω και να φεύγω.

Είχα αρχίσει να μαθαίνω από τις συνεδρίες μαζί με τον ψυχολόγο και να παραμένω ψύχραιμος, αλλά δεν είχε προκύψει και κάτι ιδιαίτερο έκτοτε μέσα σε κάποιο παιχνίδι. Όμως ακόμα το δουλεύω... Χάνω το μυαλό μου και πρέπει να σταματήσει αυτό» ήταν τα λόγια του έμπειρου μέσου της Νιούκαστλ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα