Για να μην πάει στο… «βοήθα Παναγιά μου»

Για να μην πάει στο… «βοήθα Παναγιά μου»

Για να μην πάει στο… «βοήθα Παναγιά μου»

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου επικαλείται τη Μεγαλόχαρη μία μέρα πριν την πολύ μεγάλη γιορτή, σχολιάζοντας διάφορα πρόσωπα και καταστάσεις στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ και όχι μόνο.
Της Παναγίας αύριο! Μεγάλη μέρα… Γιορτάζει Εκείνη που όλοι (ακόμη και όσοι δεν πιστεύουν) επικαλούνται στα δύσκολα! Δύσκολα και πολύ πιεστικά είναι τώρα τα πράγματα στον ΠΑΟΚ.
Επειδή τις περασμένες ημέρες έγραψα πολλές φορές ότι… «δεν ξέρω αν αυτό που έγινε στον πάγκο του ΠΑΟΚ ήταν για καλό ή τελικά δεν θα λύσει προβλήματα» ας περάσουμε και σε κάτι που σίγουρα γνωρίζω…
Αυτό λοιπόν για το οποίο είμαστε βέβαιοι είναι ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Νίκες θέλει ο ΠΑΟΚ και μάλιστα συνεχόμενες αυτό το τελευταίο διάστημα του καλοκαιριού… Στο κάτω-κάτω κόντρα στην Έστερσουντ, τον Λεβαδειακό και την Κέρκυρα παίζουν οι κυπελλούχοι Ελλάδας και δε νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση για δικαιολογίες, αν δεν έρθουν αποτελέσματα.
Κάποια στιγμή προχθές στις δηλώσεις του, ο Λουτσέσκου είπε: «Το σημαντικότερο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι η ισορροπία». Μου επιτρέπει να διαφωνήσω; Εγώ πιστεύω ότι το σημαντικότερο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα. Η νίκη δηλαδή. Όλα τα άλλα έπονται και απλά χρησιμοποιούνται (ειδικά στις μεγάλες ομάδες) για να έρθει το κύριο ζητούμενο…
Για να μην πλατειάζουμε…
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι καλά και η αλλαγή προπονητή ήρθε να αποδείξει ότι η ομάδα έχασε χρόνο και τώρα πρέπει να βιαστεί, χωρίς όμως να σκοντάψει…
Γύρω από την ομάδα επικρατεί εκνευρισμός, γιατί πολύ απλά… δεν γίνεται να λες ότι πας για πρωτάθλημα και μέσα σε αυτό το καλοκαίρι να γίνονται τόσα λάθη και γύρω από την ομάδα να επικρατεί αυτή η κατάσταση. (Το κρατάμε αυτό και για λίγο μετά…).
Γι’ αυτό ότι και να ειπωθεί ότι και να γραφθεί τώρα, μόνο τα αποτελέσματα μετράνε. Υπ’ αυτή την έννοια ο Λουτσέσκου είναι άτυχος. Για πολλούς και διάφορους λόγους που έχουν να κάνουν και με το παρελθόν, θα κρίνεται κάθε μέρα πάρα πολύ αυστηρά και πάντα ανάλογα με τα αποτέλεσμά του, τα οποία πρέπει να φέρει άμεσα, με αρχή το πρώτο ματς της Πέμπτης με τους Σουηδούς.
*Πάμε τώρα και στην κατάσταση που αναφέρθηκε λίγο παραπάνω. Όταν πριν λίγες μέρες έγραφα εδώ για τον Ουάρντα, τη ντροπιαστική για τον ΠΑΟΚ κίνηση να επιστρέψει στην ομάδα και μάλιστα να παίξει σε φιλικά και να μετέχει σε αποστολές σα να μην συμβαίνει τίποτα (και ενώ ΟΛΟΙ ήξεραν) αρκετοί αναρωτιόνταν... προς τι τόσο μένος; Σήμερα δε θέλω να γράψω τίποτα άλλο, εκτός του ότι αυτή ειδικά η ιστορία, φανερώνει από μόνη της τα τεράστια προβλήματα που έχει ο ΠΑΟΚ στο ποδοσφαιρικό του τμήμα. (Φυσικά εγώ ΔΕΝ λαϊκίζω για να αρχίσω να μετράω πόσο κόστισε στον ΠΑΟΚ –οικονομικά και όχι μόνο- αυτή η υπόθεση του Αιγύπτιου, παίκτη που αποκτήθηκε από Ελληνική ομάδα, εκεί όπου στο scouting ακόμη και για το χαρακτήρα του παίκτη, απαγορεύεται να κάνεις λάθος).
* Αυτό που κάποιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ εκφράζονται ειρωνικά, απαξιωτικά και υποτιμητικά για τον Λουτσέσκου, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Για να δούμε πόσο θα επιμείνουν σε αυτά τα σχόλια… Υπάρχει λόγος…
Και κάτι ακόμη για τον Ρουμάνο προπονητή. Αυτή την περίοδο και με βάση το κλίμα που επικρατεί, το μόνο που ΔΕΝ χρειάζεται ο Λουτσέσκου είναι κολακείες και προσπάθεια να διαφημιστεί η δουλειά του. Ας μιλήσουν τα αποτελέσματα... (Όποιος κατάλαβε-κατάλαβε…).
* Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ασχολείται με τη διαιτησία και μέσω του ανθρώπου που εκπροσωπεί του Ολυμπιακούς, απειλεί για τη φετινή χρονιά. Ο κυρ Σάββας λέει…λέει…λέει και όλο απειλεί για κάτι που θα γίνει από την ομάδα που παραδοσιακά… δεν ασχολείται με τη διαιτησία και η πλάκα είναι ότι επί Σπάθα-Παπππά-Μήτσιου προέτρεπε και τους άλλους να κάνουν το ίδιο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.