Η προσοχή του Ατρόμητου στον Απόλλωνα

Η προσοχή του Ατρόμητου στον Απόλλωνα

Gazzetta team
Η προσοχή του Ατρόμητου στον Απόλλωνα

bet365

Πίσω του αφήνει την βαριά ήττα με 6-2 από τον Πανιώνιο ο Ατρόμητος, που ήδη έχει στρέψει την προσοχή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο Περιστέρι αποτελεί πλέον το σημείο αναφοράς στον Ατρόμητο έπειτα από την ολοκλήρωση της σειράς των έξι φιλικών αγώνων.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν με τον Πανιώνιο για 60 λεπτά εναντίον, έκαναν αποθεραπεία και spa την Κυριακή. Oι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Θεραπεία έκανε ο Μάντσον που αποχώρησε με κάκωση αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

Χατζηϊσαιας και Αντόνιο συνέχισαν με θεραπεία και ατομικό με την προοπτική να ενσωματωθούν στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης. Απουσίασε ο Βασιλακάκης (ίωση) που δεν αγωνίστηκε χθες. Την Δευτέρα η ομάδα έχει ρεπό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα