Φιλικό: Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 2-0

Gazzetta team
Φιλικό: Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 2-0

bet365

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού στην πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα. Ο Κώτσιρας σκόραρε το δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους.

ΟΚ, συμβαίνει. Αλλά το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα έμελλε να είναι... αυτογκόλ. Ο Μπραντάο στο φιλικό του Λεβαδειακού με τον Αστέρα Τρίπολης μπορεί να βρήκε δίχτυα αλλά ήταν της ομάδας του με αποτέλεσμα ο Αστέρας Τρίπολης να πάρει προβάδισμα (48') στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ούσα καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε δύο γκολ και πήρε τη νίκη με το αυτογκόλ του Βραζιλιάνου επιθετικού αλλά και το γκολ του Κώτσιρα στο 83'.

Οι συνθέσεις:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:
Αθανασιάδης, Ίγκορ, Πασαλίδης, Σελίν (90' Τριανταφυλλόπουλος), Γιαννούλης, Μαδίντα (83' Ντουντού), Ιγκλέσιας (83' Τσουκαλάς), Τσιλιανίδης (46' Μουνάφο), Κυριακόπουλος, Καλτσάς (63' Κώτσιρας), Μανιάς (79' Δουβίκας)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Επασί, Μόϊσε, Τσιποτσέρης, Λεονάρντο, Τσαμπούρης, Ιμπραϊμα, Ομπιόρα, Ζαραδούκας, Τόνι Σίλβα, Σουμπίνιο, Μπραντάο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα