Iσοπαλία η Ξάνθη με Πανόπουλο στην εξέδρα

Gazzetta team
Iσοπαλία η Ξάνθη με Πανόπουλο στην εξέδρα

bet365

Στο τελευταίο της φιλικό η Ξάνθη έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου με τον Χρήστο Πανόπουλο να παρακολουθεί το ματς από τις κερκίδες.

Το Σάββατο η Ξάνθη κάνει πρεμιέρα με αντίπαλο τη Λαμία για την Σούπερ Λίγκα. Σήμερα έδινε το τελευταίο της φιλικό με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου το οποίο παρακολούθησε από κοντά ο ισχυρός άντρας της ομάδας, Χρήστος Πανόπουλος.

Το ματς έληξε ισόπαλο 0-0 με την Ξάνθη με τον Ορφανίδη να χάνει τρεις σπουδαίες φάσεις για να σκοράρει (31', 40' και 83').

Οι συνθέσεις:
ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Γκαραβέλης, Ορφανίδης Λ., Συλλά, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Κώστας (76' Τσέλα), Μεχία, Ορφανίδης Π., Φασίδης, Κάστρο, Κίκε (55' Σουλεϊμάν Οκάν).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Κυβελίδης, Καπίας, Βεργώνης, Σιμελίδης, Εν Λουντούλου, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Καλαϊτζίδης, Χασομέρης. Έπαιξαν και οι: Βασιλειάδης, Καλί, Τζιοβανάκης, Λιόνης, Γκουγκούδης, Καλογέρης, Ταβάρες, Δαλιανόπουλος, Μιλοσάβλιεβ, Ντούγκα, Μπρίτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα