Τελειώνει του Μιχαήλ την Δευτέρα

Gazzetta team
Τελειώνει του Μιχαήλ την Δευτέρα

bet365

Παρα το γεγονός ότι ο 31χρονος αμυντικός αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του φιλικού με την Κέρκυρα, όλα δείχνουν ότι την Δευτέρα η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί στον Παναθηναϊκό.

Η υπόθεση προέκυψε την στιγμή που ο Παναθηναϊκός αναζητεί και επιθετικό. Ο Αλέξης Μιχαήλ όλα δείχνουν ότι θα είναι η επόμενη μεταγραφή των «πράσινων» μιας και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει ακόμα έναν παίκτη για την άμυνα ο οποίος μπορεί ν' αγωνιστεί και ως στόπερ και ως αριστερός μπακ.

Ο 31χρονος αμυντικός ωστόσο αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του φιλικού αγώνα του ΠΑΣ κόντρα στην Κέρκυρα το Σάββατο το απόγευμα. Κάτι το οποίο όμως δεν δείχνει ν' αλλάζει την υπόθεσή του. Την Δευτέρα όπως όλα δείχνουν θα τελειώσει η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν σε όλα και τον Μιχαήλ να υπογράφει διετές συμβόλαιο.

Ταυτόχρονα με την προσθήκη του Μιχαήλ οι «πράσινοι» συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση ενός επιθετικού...

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα