Πάους: «Ακόμα δεν έχω αποφασίσει την 11αδα για Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Πάους: «Ακόμα δεν έχω αποφασίσει την 11αδα για Ολυμπιακό»

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΛ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Μπορεί η πρεμιέρα να είναι δύσκολη για την ΑΕΛ (μέσα στο Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό χωρίς κόσμο ωστόσο) αλλά ο Πάους περιμένει μια δυνατή μάχη. Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε μετά το φιλικό για την Ξάνθη.

Για την ετοιμότητα της ομάδας:
«Σήμερα (σ.σ. χθες) είχαμε αντίπαλο μία δυνατή ομάδα και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είδα πολλά θετικά στοιχεία. Η προετοιμασία μας ήταν αρκετά σκληρή και τώρα πρέπει να κρατήσουμε τους παίκτες φρέσκους για να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα το επόμενο Σάββατο κόντρα στον Ολυμπιακό».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Αν έχει επιλέξει την ενδεκάδα της πρεμιέρας:
«Αυτό θα φανεί την επόμενη εβδομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση καθώς είναι δυνατός αντίπαλος και πρέπει να συζητήσουμε με το τιμ για το πώς θα τον αντιμετωπίσουμε. Πολλοί παίκτες είναι σε ίδια απόδοση και ίδιο επίπεδο ποιότητας, οπότε η απόφαση θα έρθει την επόμενη βδομάδα».

Για το ρόστερ:
«Ναι, όλα είναι καλά με το ρόστερ»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα