«Δεν έχει εγκαταλείψει τον Στοΐλκοβιτς ο Παναθηναϊκός» (pics)

«Δεν έχει εγκαταλείψει τον Στοΐλκοβιτς ο Παναθηναϊκός» (pics)

«Δεν έχει εγκαταλείψει τον Στοΐλκοβιτς ο Παναθηναϊκός» (pics)

Μπορεί το όνομα του να έχει χαθεί από την επικαιρότητα, αλλά οι Πορτογάλοι τονίζουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση του.

Το όνομα του Νίκολα Στοΐλκοβιτς ξανά στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μ. με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μέσι σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, είχε απασχολήσει τους «πράσινους» στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου, αλλά η υπόθεση είχε φύγει από το προσκήνιο, καθώς παρά την επιθυμία του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα, η Μπράγκα δεν άναψε ποτέ το… πράσινο φως.

Δεν αποκλείεται όμως από τη στιγμή που πλησιάζουμε στην λήξη της μεταγραφικής περιόδου, τα δεδομένα να αλλάξουν, καθώς δημοσιεύματα στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου σήμερα υποστηρίζουν ότι το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού συνεχίζει να υφίσταται.

Ο Σέρβος στο μεσοδιάστημα έχει απορρίψει προτάσεις (Τουρκία και Γερμανία) για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, καθώς το project που του παρουσίασαν δεν τον ικανοποιούσε.

Έτσι, υπό τον κίνδυνο η Μπράγκα να μείνει με έναν παίκτη που δεν τον υπολογίζει και τον έχει συνεχώς εκτός αποστολής, ενδεχομένως να παρουσιαστεί πιο… διαλλακτική. 

Best of internet