Μετά τη Μπριζ το «διαζύγιο» με Αλμέιδα

Μετά τη Μπριζ το «διαζύγιο» με Αλμέιδα

Gazzetta team
Μετά τη Μπριζ το «διαζύγιο» με Αλμέιδα

bet365

Απόλυτη προτεραιότητα στα δύο ματς με τη Μπριζ δίνουν στην ΑΕΚ, η διοίκηση της οποίας θα ψάξει τον τρόπο λύσης της συνεργασίας με τον Αλμέιδα μετά την κόντρα με τους Βέλγους.

Όπως αναφέρει η «Ώρα», ο Πορτογάλος δεν υπολογίζεται και αναμένεται σύντομα ν' αποτελέσει παρελθόν, ωστόσο, οποιαδήποτε κουβέντα μαζί του για το φινάλε της συνεργασίας του με την «Ένωση», παίρνει αναβολή.

Μαν. Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Λουκάκου σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Το μοναδικό που ενδιαφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είναι ο τρόπος που θα παρουσιαστεί στα δύο παιχνίδια απέναντι στη Μπριζ για τα play-offs του Europa League κι έπειτα από τα ματς με τους Βέλγους, θα πάρει σειρά ο Αλμέιδα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα