Ισόπαλη με Αλαβές η Μπιλμπάο πριν τον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Ισόπαλη με Αλαβές η Μπιλμπάο πριν τον Παναθηναϊκό

bet365

Στο τελευταίο φιλικό της πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, η Αθλέτικ Μπιλμπάο έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με την Αλαβές, σε ένα παιχνίδι που διακόπηκε στο 90'!!!

Μπορεί να μην το βλέπουμε συχνά, ωστόσο το Σάββατο στο φιλικό της Μπιλμπάο με την Αλαβές, το παιχνίδι διακόπηκε στο 90' όταν αποβλήθηκε ο Ρομέρο από την Αλαβές. Στη συνέχεια είχαμε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, με τον διαιτητή να διακόπτει οριστικά την αναμέτρηση στο 90'!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Βασίλης Αρματάς που παρακολούθησε την αναμέτρηση για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, είχε αρκετά να δει, με την Μπιλμπάο να προηγείται δύο φορές και να ισοφαρίζεται ισάριθμες για το τελικό 2-2.

Το σκορ άνοιξε στο 42' ο Βέσγκα, με τον Γκόμεθ λίγο αργότερα να κάνει το 1-1. Ο Αντούριθ ήταν αυτός που έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, όταν στο 56' έκανε το 2-1. Τελικά, η Αλαβές κατάφερε να βρει τρόπο να φτάσει και πάλι στην ισοφάριση. Στο 86', ο Σάντος ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Η Μπιλμπάο, αγωνίστηκε με τους: Κεπά, Μποβεδά, Σαμπορί, Λαπόρτε, Σαν Χοσέ, Γουίλιαμς, Σουσαέτα, Λέκουε, Βέσγκα, Ραούλ Γκαρσία, Κόρντομπα.

Ενώ στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Χερέριν, Ντε Μάρκος, Ετσέιτα, Μικέλ Ρίκο, Σάμπι Μερίνο, Μουνιαΐν και Αντούριθ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα