Δεν προπονήθηκε φουλ ο «ρυθμιστής» Οφόε και προβληματισμοί Χάσι

Ο ΒΕΛΓΟΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ... ΘΕΜΑ

Δεν προπονήθηκε φουλ ο «ρυθμιστής» Οφόε και προβληματισμοί Χάσι

Δεν προπονήθηκε φουλ ο «ρυθμιστής» Οφόε και προβληματισμοί Χάσι

Ο Οφόε δεν μπήκε σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς το Σάββατο, παρά τις εκτιμήσεις που υπήρχαν και θα δοκιμάσει να το κάνει την Κυριακή. Κανονικά ο Κούτρης και θέμα ετοιμότητας ο Σιώπης. Οι προβληματισμοί του Χάσι.

Στην προπόνηση του Σαββάτου ο Χάσι δούλεψε πολύ στην τακτική και στις δοκιμές που έκανε δεν έδειξε ξεκάθαρα τις στοχεύσεις του για το Ολυμπιακός - Ριέκα. Έκανε περισσότερες από 20 αλλαγές σε πρόσωπα κυρίως ως προς τις ασκήσεις. Στο αγωνιστικό σκέλος το βασικό... αγκάθι του Μπέσνικ Χάσι είναι πως δεν προπονήθηκε κανονικά ο Οφόε.
 
Ο Οφόε παίζει βασικό ρόλο στα πλάνα του Χάσι διότι τον θέλει για να τον έχει δίπλα στον Ζιλέ στο αρχικό σχήμα. Ο Βέλγος διεθνής - για τον οποίο υπήρχε εκτίμηση πως θα έκανε προπόνηση το Σάββατο σε φουλ ρυθμούς αλλά αυτό δεν συνέβη - θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Κυριακή. Εάν δεν τα καταφέρει τότε θα υπάρχει... θέμα ως προς την παρουσία του για το παιχνίδι αυτό, διότι τελικώς φαίνεται πως οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει. Ο Σιώπης δεν φαίνεται να έχει κάτι πολύ σοβαρό αλλά παρουσίασε ξανά θέμα ετοιμότητας. Ο Σιώπης έτσι και αλλιώς δεν είναι για τα βασικά πλάνα του προπονητικού επιτελείου των Πειραιωτών. Ο Κούτρης μπήκε σε φουλ ρυθμούς (σ.σ. είχε και εκείνος ένα πρόβλημα), με τους Μποτία και Ταχτσίδη, όπως προβλεπόταν, να δουλεύουν χωριστά από την ομάδα.
 
Σχετικά με την 11άδα υπάρχουν τέσσερα βασικά ερωτήματα ή εάν θέλετε προβληματισμοί, όπως σας έχουμε μεταφέρει ξανά. Ένας προβληματισμός για τον παρτενέρ του Ρέτσου στο κέντρο της άμυνας, ένας για τον δεξιό μπακ και το εάν θα είναι ο Φιγκέιρας ή ο Ομάρ, ένας για τον άξονα για το εάν θα είναι ο Οφόε με τον Ζιλέ ή ο Ρομαό με τον Ζιλέ και ένας για την μία θέση του εξτρέμ. Φαίνεται πως έχουν... κλειδώσει για την βασική ενδεκάδα οι Καπίνο, Ρέτσος, Κούτρης, Φορτούνης, Καρσελά, Ζιλέ και Μπεν. Στην περίπτωση που ο Οφόε είναι καλά πάντως και έτοιμος για Ριέκα θα πάει για βασικός στο κέντρο με τον Ζιλέ και η θέση του στόπερ θα... παιχθεί με Βούκοβιτς και Ρομαό. Εκτιμάται πάντως ότι πιο ουσιαστικές δοκιμές ο Χάσι θα κάνει από την Κυριακή και μετά.

Best of internet