Ανοιχτές οι πόρτες για NOVA στην πρεμιέρα και... βλέπουμε

Gazzetta team
Ανοιχτές οι πόρτες για NOVA στην πρεμιέρα και... βλέπουμε

bet365

Ανεξαρτήτως των σοβαρών διαφορών και της νέας σειράς νομικών και δικαστικών αντιπαραθέσεων οι προθέσεις της ομάδων της Λίγκας είναι να έχουν ανοιχτές πόρτες για τη NOVA στη πρεμιέρα.

Εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στις 18 Αυγούστου και το Δ.Σ. παραμονές της σέντρας της Λίγκας, το πρωτάθλημα ξεκινά στις 19 Αυγούστου. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχει βρεθεί και η... φόρμουλα η κατάλληλη επί των τηλεοπτικών. Αυτό που πάντως διαφαίνεται ως πρόθεση από τις ομάδες είναι να ανοίξουν τις πόρτες των γηπέδων τους για το συνδρομητικό για την πρώτη τουλάχιστον αγωνιστική και ασχέτως των όσων έχουν γίνει σε νομικό και δικαστικό επίπεδο και με τα εξώδικα και από τις δύο πλευρές. Μετά θα δουν και θα κρίνουν ανάλογα με τις εξελίξεις που θα προκύψουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα