Τα δεδομένα για Παναθηναϊκό και Μιχαήλ

Γιώργος Ντυμένος
Τα δεδομένα για Παναθηναϊκό και Μιχαήλ

bet365

Η περίπτωση του έμπειρου αμυντικού δείχνει πλέον προχωρημένη και ο 31χρονος είναι πιθανό να ντυθεί άμεσα στα «πράσινα».
Στην Παναθηναϊκή πραγματικότητα έχει μπει πλέον η περίπτωση του Αλέξη Μιχαήλ και σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών, ο έμπειρος αμυντικός είναι πλέον πολύ πιθανό να ντυθεί άμεσα στα «πράσινα». Ας δούμε τα δεδομένα γύρω από την περίπτωση του έμπειρου αμυντικού, ο οποίος είναι γέννημα- θρέμμα του ΠΑΣ και επί σειρά ετών έχει διατελέσει αρχηγός του. Μάλιστα έχει συνδέσει το όνομά του με το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ του «Αγιαξ της Ηπείρου», στο περσινό παρθενικό του παιχνίδι με την Οντ.
*Ο Παναθηναϊκός έχει χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΣ και οι δύο πλευρές φαίνεται να είναι κοντά σε συμφωνία. Ετσι ο Μιχαήλ θα φέρει και χρήματα στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
*Ο 31χρονος εκτός από στόπερ μπορεί να παίξει και αριστερό μπακ. Ετσι αυτόματα οι «πράσινοι» θα καλύψουν δύο θέσεις. Ας μην ξεχνάμε πως οι αριστεροπόδαροι κεντρικοί αμυντικοί που μάλιστα δείχνουν και καλά στοιχεία, είναι δυσεύρετοι.
*Επί σειρά ετών ο ΠΑΣ παίζει τριάδα στα στόπερ, άρα εάν και εφόσον οι «πράσινοι» αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν και αυτό το σύστημα, είναι ένας παίκτης που το γνωρίζει καλά.
*Το θέμα του «τρέχει» τις τελευταίες ώρες και κατά μία πηγή ενδέχεται μέχρι την Δευτέρα να υπάρξουν εξελίξεις, με τις πιθανότητες να φορά την επόμενη ή τις επόμενες σεζόν την «πράσινη» φανέλα να είναι πάρα πολύ μεγάλες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα