Γκαζίδης: «Δεν υπήρχε καλύτερη λύση απ' τον Βενγκέρ»

Γκαζίδης: «Δεν υπήρχε καλύτερη λύση απ' τον Βενγκέρ»

Gazzetta team
Γκαζίδης: «Δεν υπήρχε καλύτερη λύση απ' τον Βενγκέρ»

bet365

Ως την καλύτερη λύση για την Άρσεναλ χαρακτήρισε την παραμονή του Αρσέν Βενγκέρ, ο γενικός διευθυντής των Κανονιέρηδων, Ιβάν Γκαζίδης.

Ο ομογενής παράγοντας, σε δηλώσεις του στο Sky Sports, σχολίασε τις αντιδράσεις των οπαδών της Άρσεναλ κατά του Αλαστού τεχνικού, που ανανέωσε το συμβόλαιό του για δύο χρόνια, τονίζοντας πως μόνο ο Βενγκέρ μπορεί να πάει μπροστά την ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ζούμε σε μια κοινωνία που όλοι απορρίπτουν το παλιό για κάτι καινούργιο, που θα λύσει τα προβλήματά τους και θα τους κάνει χαρούμενους. Για εμάς το θέμα ήταν ποιος θα μας βοηθούσε να πάμε μπροστά. Παράγοντες κλειδιά ήταν η εμπειρία, η διαχείρηση ενός συλλόγου σαν του δικού μας και τι επιτυχίες έχει κάνει. Επίσης θέλαμε κάποιον που θα αντιπροσώπευε τις αξίες μας ως σύλλογο, δηλαδή αυτά που πρεσβεύουμε για το ποδόσφαιρο και τους οπαδούς μας.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Γουότφοντ - Λίβερπουλ (21+).* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Θέλαμε κάποιον που να παίζει επιθετικό, ελκυστικό ποδόσφαιρο, κάτι που είναι βασικό για το σύλλογο και στην τελική να δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Βλέπουμε παίκτες όπως οι Μπεγερίν και Ιβόμπι να πρωταγωνιστούν, αλλά και τους Νέλσον και Γουίλκοκ, που είχαν μια φανταστική περίοδο προετοιμασίας.

Αν ψάξεις στον κόσμο δεν θα βρεις καλύτερες περιπτώσεις απ' του Αρσέν Βενγκέρ. Για αυτό και τον κρατήσαμε. Δεν ήταν ούτε συναισθηματική απόφαση, ούτε βασίστηκε στη εικοσάχρονη εμπειρία του και την αφοσίωσή του στο σύλλογο. Είχε να κάνει με το τι χρειαζόταν η ομάδα, ώστε να πάει μπροστά τα επόμενα δύο χρόνια».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα