Προς Περιστέρι η Λαμία για το ματς με Ολυμπιακό

Gazzetta team
Προς Περιστέρι η Λαμία για το ματς με Ολυμπιακό

bet365

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των συνεργείων στο ΔΑΚ Λαμίας προκειμένου να είναι όλα έτοιμα με την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Σκάφτηκαν πλέον και οι βάσεις για τους νέους πάγκους των ομάδων οι οποίοι θα είναι 70-80 πόντους μέσα στο έδαφος ενώ έπεσαν και βάσεις για τους νέους προβολείς του σταδίου.

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση το ζήτημα που προβληματίζει πλέον είναι η σκεπαστή εξέδρα του γηπέδου όπου βάσει χρονοδιαγράμματος είναι αυτή που θα καθυστερήσει περισσότερο και προβληματίζει τους αρμόδιους.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το πρώτο εντός έδρας ματς του ΠΑΣ Λαμία με τον Ολυμπιακό θα γίνει στο Περιστέρι αφού οι εργασίες για την δημιουργία του σκέπαστρου χρειάζονται περίπου τρεις ακόμη εβδομάδες. Καταβάλλονται ωστόσο μεγάλες προσπάθειες ώστε να είναι όλα έτοιμα στις 26 Αυγούστου.

πηγή:lamianow.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα