Το... status για Τζούρτζεβιτς και η θέση της Παρτιζάν

Το... status για Τζούρτζεβιτς και η θέση της Παρτιζάν

Δημήτρης Τομαράς
Το... status για Τζούρτζεβιτς και η θέση της Παρτιζάν

bet365

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς παραμένει διακαής πόθος του Ολυμπιακού για την θέση του φορ και εξακολουθεί να υπάρχει η πιθανότητα για deal. Τα ποσά που προκύπτουν από Σερβία και η θέση της Παρτιζάν.
Προ ημερών ο Ολυμπιακός είχε ξεκαθαρίσει πως για εκείνη την στιγμή θέμα Τζούρτζεβιτς δεν υπήρχε υπό την έννοια πως ο Σέρβος δεν ήταν κλεισμένος. Στην παρούσα φάση ο διεθνής στράικερ παραμένει ένας δυνατός στόχος που μπορεί να κλείσει μετά τους αγώνες με Ριέκα.
Πηγές από την Σερβία όπως το Mozzartsport έχουν τοποθετήσει το κόστος μίας τέτοιας μεταγραφής στα 2,5 με 3 εκατ. ευρώ. Στα 5 εκατ. ευρώ που αξίωνε η Παρτιζάν αρχικά ο Ολυμπιακός δεν φτάνει. Ωστόσο το γεγονός είναι ότι εξακολουθεί να είναι αρκετά πιθανό το deal για τον παίκτη μέχρι το τέλος του μήνα. Εκ μέρους της Παρτιζάν πάντως ο Μίλος Βαζούρα είπε στην ιστοσελίδα «Mondo.rs»: «Όχι, δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση και καμία πρόταση. Είναι παίκτης της Παρτιζάν». Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο σκέλος. Οι Σέρβοι συνεχίζουν να έχουν οικονομικά θέματα, οπότε ένα ποσό 2,5 με 3 εκατ. ευρώ από μία τέτοια μεταγραφή θα τους βοηθούσε πολύ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα