Ζήτησε συγγνώμη για τα λεγόμενά του ο Ρόουζ

Ζήτησε συγγνώμη για τα λεγόμενά του ο Ρόουζ

Κώστας Ζάλιαρης
Ζήτησε συγγνώμη για τα λεγόμενά του ο Ρόουζ

bet365

Έχοντας αφουγκραστεί τις διαστάσεις που πήραν οι τελευταίες του δηλώσεις για την καριέρα του, την υποτίμηση της αξίας του στην Τότεναμ και τις μεταγραφές που χρειάζεται η ομάδα, ο Ντάνι Ρόουζ ζήτησε δημόσια συγγνώμη...

Ο Άγγλος μπακ, σε πρόσφατη συνέντευξή του ισχυρίστηκε ότι δεν θέλει να περάσουν 15 χρόνια παρουσίας του στο ποδόσφαιρο και να έχει μονάχα έναν τίτλο, τόνισε πως έχει λαμβάνειν πολύ μικρότερο από την πραγματική του αξία και τα όσα προσφέρει στο γήπεδο, ενώ έκανε λόγο για ανάγκη μεταγραφών για τις οποίες... δεν θα χρειάζεται να ψάξει στο google.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Νις - Τρουά. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Όπως ήταν λογικό, όλα τα παραπάνω προκάλεσαν αναταραχή στο εσωτερικό της Τότεναμ, με τον ποδοσφαιριστή να απολογείται δημόσια μέσω του γραφείου που τον εκπροσωπεί, αναφέροντας:

«Έχοντας χρόνο να σκεφτώ και να αναλογιστώ τις ενέργειές, κατάλαβα ότι το timing και ο τρόπος με τον οποίο εκφράστηκα ήταν λάθος. Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω οποιονδήποτε και γι' αυτό θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον πρόεδρο, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς. Θα ήθελα επίσης να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα στο ματς της Κυριακής με τη Νιούκαστλ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα