Πήρε τα χρήματα η Μπαρτσελόνα, παίζει ο Νεϊμάρ με Παρί!

Κώστας Ζάλιαρης
Πήρε τα χρήματα η Μπαρτσελόνα, παίζει ο Νεϊμάρ με Παρί!

bet365

Η Μπαρτσελόνα είδε ολόκληρο το ποσό των 222 εκατ.ευρώ στην τράπεζα έπειτα και από τον απαραίτητο διαδικαστικό έλεγχο στη μεταφορά των χρημάτων από το Παρίσι και η γαλλική Λίγκα επιβεβαίωσε πως έλαβε το απαραίτητο έγγραφο για να μπορεί να παίξει ο Νεϊμάρ.

Το παιχνίδι της Παρί με την Γκινγκάμπ, την προσεχή Κυριακή, θα είναι αυτό στο οποίο ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα, έπειτα από τη μεταγραφή – ρεκόρ στα χρονικά του ποδοσφαίρου.

Η Μπαρτσελόνα, νωρίς το πρωί αντίκρισε ολόκληρο το ποσό των 222 εκατ.ευρώ που όριζε η επιταγή, στην τράπεζα, αφού πρώτα πραγματοποιήθηκε ο απαραίτητος έλεγχος στα οικονομικά στοιχεία του deal.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Νις - Τρουά. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ως όφειλαν, οι «μπλαουγκράνα» απέστειλαν στη γαλλική Λίγκα το international transfer certificate για να μπορέσει να παίξει ο Νεϊμάρ με την Παρί, η διοργανώτρια αρχή της Ligue1 επιβεβαίωσε πως έλαβε το έγγραφο και πλέον ο Νεϊμάρ θα παρών την Κυριακή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γκινγκάμπ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα