ΠΑΟΚ: Ο Στανόγεβιτς φεύγει, ο Λουτσέσκου έρχεται!

ΠΑΟΚ: Ο Στανόγεβιτς φεύγει, ο Λουτσέσκου έρχεται!

ΠΑΟΚ: Ο Στανόγεβιτς φεύγει, ο Λουτσέσκου έρχεται!

bet365

Όλα δείχνουν ότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα είναι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ! Οι σημερινές επαφές, το θέμα Στανόγεβιτς και οι λόγοι της αλλαγής προπονητή στον ΠΑΟΚ. Το Gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ...

Όπως όλα δείχνουν ο κύβος ερρίφθη και στην Τούμπα πάνε σε αλλαγή προπονητή πριν από τα παιχνίδια - πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Εστερσουντ. Κι ο Ρουμάνος τεχνικός είναι η μοναδική επιλογή για να διαδεχθεί τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Λουτσέσκου είναι στη Θεσσαλονίκη και βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων με τον ΠΑΟΚ. Κι όπως προκύπτει τις τελευταίες ώρες υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το επόμενο βήμα, αφορά τη λύση της συνεργασίας με τον Στανόγεβιτς. Μέχρι τώρα ο 43χρονος προπονητής δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση, όσο κι αν είναι λογικό να αντιλαμβάνεται πως έχουν αρχίσει να μειώνονται οι πιθανότητες να είναι στον πάγκο του Δικεφάλου στον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στην ομάδα από τη Σουηδία.

Πρέμιερ Λιγκ, Αρσεναλ - Λέστερ, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να πάνε σε αλλαγή προπονητή πριν από τα ματς με την Εστερσουντ, ωστόσο περιμέναν πρώτα το οριστικό "ναι" του Λουτσέσκου, στον οποίο κατέληξαν πριν από δύο ημέρες ως τη λύση στο πρόβλημα του προπονητή, που διαπίστωσαν ότι υπάρχει στην ομάδα.

Ο 48χρονος τεχνικός από το Βουκουρέστι ήταν ανάμεσα στις τρεις τελικές επιλογές του ΠΑΟΚ, στο διάστημα που οι ασπρόμαυροι αναζητούσαν το διάδοχο του Βλάνταν Ίβιτς. Τότε η επιλογή ήταν ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, όμως από το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ και μετά διαπιστώθηκε ότι πρέπει να προχωρήσει άμεσα η αλλαγή προπονητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα