Νέα επαφή Παναθηναϊκού με Αρμεντέρος

Νέα επαφή Παναθηναϊκού με Αρμεντέρος

Gazzetta team
Νέα επαφή Παναθηναϊκού με Αρμεντέρος

bet365

Στο γενικότερο πλαίσιο της εξετάσης των εναλλακτικών λύσεων για την επίθεση, στον Παναθηναϊκό ασχολήθηκαν ξανά με την περίπτωση του Σάμουελ Αρμεντέρος.

Σύμφωνα με τη «LiveSport», το «τριφύλλι» κοιτάζει ξανά την υπόθεση του 27χρονου επιθετικού της Χέρακλες Αρμέλο, η οποία πριν από λίγο καιρό είχε ζητήσει 2 εκατ.ευρώ για τον ποδοσφαιριστή και εννοείται ότι στους «πράσινους» ουδέποτε υπήρξε πρόθεση να διαθέσουν ένα τέτοιο ποσό.

Με την περίπτωση του Πούκι να καθυστερεί, στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν να εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις, ο Αρμεντέρος αποτελεί μια εξ αυτών και πραγματοποιήθηκε νέα επαφή με τον εκπρόσωπό του, Φρέντερικ Ρισπ.

Ρεν - Λυών με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Φεκίρ σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο παίκτης έχει δηλώσει στη διοίκηση του ολλανδικού συλλόγου πως θέλει ν' αποχωρήσει και καλό θα ήταν να πέσει η τιμή του, ενώ μάλιστα γίνεται πλέον λόγος και για δυσαρέσκεια που εκφράζεται στις προπονήσεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα