Ζήτησε συγνώμη και γλιτώνει με... προειδοποίηση ο Φιγκέιρας

Ζήτησε συγνώμη και γλιτώνει με... προειδοποίηση ο Φιγκέιρας

Δημήτρης Τομαράς
Ζήτησε συγνώμη και γλιτώνει με... προειδοποίηση ο Φιγκέιρας

bet365

Αμοιβαίες εξηγήσεις με Φιγκέιρας και Μπάμπιτς (κυρίως) στον Ρέντη αλλά και το τεχνικό τιμ με τον Πορτογάλο να ζητάει συγνώμη και να γλιτώνει με προειδοποίηση.

Είχε και συνέχεια προφανώς το θέμα Φιγκέιρας, το οποίο όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες επρόκειτο να λυθεί εσωτερικά στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος μίλησε με τον Μπάμπιτς και γενικά με το τεχνικό επιτελείο στο περιθώριο της προπόνησης της Πέμπτης. Ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του, αποδίδοντάς την στον εκνευρισμό της στιγμής και την ένταση που υπήρχε και παραδέχθηκε πως... ξέφυγε ως προς τον βοηθό του Χάσι και τους ανθρώπους του προπονητικού team. Το θέμα θεωρείται λήξαν, ωστόσο ο έμπειρος μπακ ενημερώθηκε πως σε περίπτωση που γίνει κάτι ανάλογο στο μέλλον θα υπάρξει σχετική τιμωρία. Την... γλίτωσε δηλαδή με προειδοποίηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα