Κλείνει ή δεν κλείνει στην Παρί ο Μπαπέ;

Gazzetta team
Κλείνει ή δεν κλείνει στην Παρί ο Μπαπέ;

bet365

Αντιφατικά τα ρεπορτάζ από Γαλλία και Ισπανία για το φλερτ του Κιλιάν Μπαπέ με την Παρί.

Σύμφωνα με την Equipe ο Κιλιάν Μπαπέ πείστηκε από το πρότζεκτ της Παρί και επέλεξε τους Παριζιάνους ως τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Σήμερα, όμως, από την Γαλλία προκύπτουν ρεπορτάζ, που θέλουν την μεταγραφή του να ολοκληρώνεται πολύ δύσκολα φέτος.

Πηγές από τον σύλλογο αναφέρουν ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί για οικονομικούς λόγους, χωρίς να διευκρινίζουν ποιοι είναι αυτοί. Έτσι, η λογική λέει ότι αν ισχύει το ρεπορτάζ την Equipe πάμε για το επόμενο καλοκαίρι ή θα πρέπει η Παρί να μαζέψει χρήματα από πωλήσεις. Την ίδια ώρα, όμως, η Marca αποκαλύπτει ότι η Παρί με την Μονακό τα βρήκαν στα 180 εκατ. ευρώ για τον νεαρό Γάλλο επιθετικό, που βρίσκεται μία ανάσα από τους Παριζιάνους... Προφανώς κάποιο από τα δύο ρεπορτάζ δεν ισχύει, με την μεταγραφική περίοδο να αποκτά όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα