Βενγκέρ: «Με ρωτούσαν και οι παίκτες τι γίνεται... »

Βενγκέρ: «Με ρωτούσαν και οι παίκτες τι γίνεται... »

Κώστας Ζάλιαρης
Βενγκέρ: «Με ρωτούσαν και οι παίκτες τι γίνεται... »

bet365

Η αβεβαιότητα για το μέλλον του Αρσέν Βενγκέρ κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν είχε μεγάλο και αρνητικό αντίκτυπο στην απόδοση της ομάδας, όπως τόνισε ο Αλσατός κόουτς...

Μιλώντας σε εκδήλωση της Ένωσης Συντακτών Ποδοσφαίρου για τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των πληγέντων από την πυρκαγιά του Grenfell Tower, ο κόουτς των «κανονιέρηδων» έκανε λόγο για κλίμα που δύσκολα μπορούσε να διορθωθεί στ' αποδυτήρια από τη στιγμή που η δική του υπόθεση δεν ξεκαθάριζε και οι παίκτες δεν γνώριζαν τι συνέβαινε...

«Άθελά μου, δημιουργήθηκε μια κατάσταση αβεβαιότητας και απορίας και αυτό μάλλον το ενίσχυσα κι εγώ... Έφτασε στιγμή που έρχονταν οι ποδοσφαιριστές μου και με ρωτούσαν τι γίνεται και τι ακριβώς αναμένεται να συμβεί με το μέλλον μου.

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την αβεβαιότητα στο εσωτερικό ενός κλαμπ διότι είναι λογικό να έχει επίδραση και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Βασιλεία - Γκρασχόπερς με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Φαν Βολφσβίνκελ σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Δεν μπορείς να μεταδώσεις αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές σου και να τους πεις “πάμε μέσα να νικήσουμε” από τη στιγμή που κι εσύ δεν γνωρίζεις τι γίνεται. Σε κάποιο σημείο αισθάνθηκα ότι έπρεπε να τους “κοιτάξτε, εγώ μαζί σας είμαι και είμαι στην ίδια κατάσταση, αλλά πρέπει να πάρουμε νίκες...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα